Doğukan Manço, "Bir iyi, bir de kötü haberim var" diyerek duyurdu

Magazin Haberleri
Doğukan Manço, "Bir iyi, bir de kötü haberim var" diyerek duyurdu

Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı otomobili Türkiye'ye getirmek istediğini ifade eden Doğukan Manço, "Bir iyi bir kötü haberim var" diyerek, babasının otomobilinin son durumu ve Türkiye'ye getirilmesi hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Doğukan Manço, 1 Şubat 1999'da hayatını kaybeden babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı otomobilini Türkiye'ye getirmek için girişimlerde bulunmuştu.

Doğukan Manço, "Bir iyi, bir de kötü haberim var" diyerek duyurdu - Resim : 1

Doğukan Manço, "Babamın Türkiye'deki birçok aracı zamanında haczedildi. Birçok insan bunu bilmiyor, ben de konuşmak istemiyorum fakat Belçika'da diye bir otomobiline zarar gelmedi. O otomobil de 20 sene boyunca hiç kullanılmadı. Onu buraya getirmek ve sergilemek istiyoruz. Bakanlığa başvuru da yaptım, sıcak bakıldı ama şu an yalnız kaldım. O otomobili buraya kullanmak için değil, Barış Manço severler ziyaret edebilsin diye getireceğiz. Baştan sona da restorasyonunu kendim yapacağım" açıklamasını yapmıştı.

Doğukan Manço konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. "Bir iyi bir kötü haberim var" diyen Manço şunları söyledi: İyi haber, Belçika ziyaretimin son gününde bir lojistik firmasıyla el sıkıştık. Barış Manço'nun Belçika'daki aracını İstanbul'a kadar getirmeye ve bu süreçte aracı saklamaya gönüllü oldular. Şu an aracı Türkiye'ye getirebilmek için sadece Gümrük Müdürlüğü'nün dilekçemi kabul etmesi kaldı. Heyecanla beklemeye devam ediyoruz.

Kötü haber ise maalesef araç bunca zaman getirilemediği için inanılmayacak derecede zarar görmüş durumda ve kardeşimle aracı ilk gördüğümüzde içimiz burkuldu. Detaylarını daha sonra aktarıyor olacağım. Ancak o araç geldiğinde size sözüm olsun fabrikadan çıkmış gibi hazırlayacağım.

Not: Araç Türkiye'ye özel izin ile sadece sizler görün diye halka sergi amaçlı getirilecek olup plakalanmayacaktır.

 

Kaynak: Haber Global TV

Doğukan Manço Barış Manço Belçika magazin haberleri