Doğu Demirkol'dan Cem Yılmaz açıklaması: 'Espri tapulu malım değil!'

Magazin Haberleri Cem Yılmaz
Doğu Demirkol'dan Cem Yılmaz açıklaması: 'Espri tapulu malım değil!'

Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan "Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus" gösterisinde yer verdiği "Allah diyen aslan" esprisine göndermede bulunan Doğu Demirkol, espriyle ilgili konuştu. Demirkol, “Bu espriyi herkes yapabilir, benim tapulu malım değil” dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre, Doğu Demirkol, Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan gösterisinde yer verdiği "Allah diyen aslan" esprisinin ardından yaptığı "Eskilerden bir şaka..." paylaşımıyla ilgili sorulara, “Ben kendimi aklamak için paylaştım. Bu espriyi herkes yapabilir. Benim tapulu malım değil ama Cem abi gösterisinde yapınca, beni izlemeye gelenler de ‘Cem Yılmaz’dan mı esinlendi demesin diye paylaştım” diyerek cevap verdi.

Doğu Demirkol'dan Cem Yılmaz açıklaması: 'Espri tapulu malım değil!' - Resim : 1

Demirkol, sözlerine “Ben Cem abiden almadım espriyi, o benden aldı gibi bir algı için de paylaşmadım. Konuyu farklı işledik zaten. Ben Cem abiyi severim, o bizim değerimiz” ifadelerini kullanarak devam etti. Muhabirlerin “Komedyenler birbirinden esinleniyor mu” sorusuna ise Demirkol “İzliyoruz birbirimizi, gördüklerimiz üzerinden başka örneklerle aynı şeylere değindiğimiz oluyor” yanıtını verdi.

Doğu Demirkol'dan Cem Yılmaz açıklaması: 'Espri tapulu malım değil!' - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Cem Yılmaz, 31 Ocak'ta Netflix'te yayınlanan gösterisinde "İnsanlar mucizeyi başka şeylerde arıyor. Sosyal medyada 'Allah diyen aslan' videosu paylaşıyorlar. 'Allah' diyormuş" ifadelerini kullanmıştı. Demirkol, esprinin Cem Yılmaz tarafından kullanılması üzerine sosyal medya hesabından 2 sene önce Harbiye'de yaptığı gösterisinden bir bölüm paylaşmış ve paylaşımına, "Eskilerden bir şaka..." notunu düşmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz Doğu Demirkol magazin magazin haberleri sosyal medya