Doğduğun Ev Kaderindir'in Barış'ı Engin Öztürk'ten samimi açıklama: Fake hesabı var mı?

Engin Öztürk
Doğduğun Ev Kaderindir'in Barış'ı Engin Öztürk'ten samimi açıklama: Fake hesabı var mı?

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin başarılı oyuncusu Engin Öztürk, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, programda fake hesabıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

TV8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de yer alan oyuncu Engin Öztürk, şu sıralar Netflix’in yeni dizisi 50m2’deki performansıyla dikkat çekiyor. Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu, İbrahim Selim’in YouTube’daki programına konuk oldu. Ünlü oyuncu programda samimi halleriyle dikkat çekti.

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’nin sevilen bölümü 'Gözlerimin İçine Bak'ta sunucu tarafından kendisine yöneltilen “Fake hesabın var mı?” sorusuna oyuncu, "Leş video izlemeyi çok seviyorum. Yemek video'su olsun TikTok videosu olsun... Böyle videoların altında da orada Engin Öztürk yazmasın diye fake sosyal medya hesabı kullanıyorum" yanıtını verdi. 

Doğduğun Ev Kaderindir'in Barış'ı Engin Öztürk'ten samimi açıklama: Fake hesabı var mı? - Resim : 1

30 yaşından sonra kendisinde değişimler olduğunu belirten Öztürk, “1-10 arasında kendime yakışıklılık notu verecek olsam 6.5 veririm. İyi uyandıysam 7. 1.67 boy, 80 kilo olarak çocukluk yaşadıktan sonra fiziksel görünümüme taktığım bir dönem oldu. Artık takmıyorum” dedi.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, asker emeklisi bir baba ile ev hanımı bir annenin 4. çocuğu. Eskişehir’de büyüyen ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi’nden mezun olan ünlü isim üniversite için Ankara’ya yerleşti ve 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. 2003 senesinde Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna giren Öztürk, 2005 yılında mezun oldu. Askerlik mesleğinin kendisi için uygun olmadığına karar veren oyuncu, ardından konservatuvara girdi. Oyuncunun tiyatroya olan ilgisi ise Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda girdiği tiyatro kolundan geliyor.

2010 senesinde Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizide Selim Yaşaran karakterine hayat veren Öztürk, en büyük çıkışını bu dizi ile sağladı ve hem Türkiye’de hem de Arap ülkelerinde büyük bir tanınırlığa sahip oldu. Dizinin sona ermesinin ardından Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterine hayat verdi. Ardından Star TV’de ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde II. Selim rolünü canlandırarak şöhretini pekiştirdi. Devamında Hatırla Gönül aldı dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kerem Özkan karakteriyle Yüksek Sosyete dizisinde izleyicinin karşısına çıktı.

Şu an Netflix’in yeni yerli orijinal yapımı 50m2'de başrol oynayan ünlü isim aslında ilk Netflix yerli orijinal yapımı olan Hakan: Muhafız dizisinde de rol aldı. Öztürk bu dizide Levent Topal karakterini canlandırdı. 2019 yılında Yüzleşme dizisinde ve 2020 yılında da Biz Böyleyiz filminde rol aldı. Özellikle Biz Böyleyiz filmi yönetmeni, senaristi, oyuncu kadrosu ve tanıtımlarıyla çok konuşuldu. Son olarak 50m2 dizisinde Gölge ve Adem karakterlerini canlandıran oyuncu aynı zamanda TV8’in ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de Barış karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Haber Global TV

50m2 dizisi Engin Öztürk magazin haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi