Engin Öztürk karın kaslarını eleştirenlere meydan okudu

Doğduğun Ev Kaderindir
Engin Öztürk karın kaslarını eleştirenlere meydan okudu

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin avukat Barış'ı Engin Öztürk, dizi setinde hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, tv100'de yayınlanan Magazin Hattı programına konuştu. 

34 yaşındaki oyuncunun son olarak gözlerden uzak bir eve taşındığı konuşuluyordu. Yakışıklı oyuncu, “Gözlerden uzak değil ama biraz uzak bir eve taşındım” dedi.

Dizi setinde çok huzurlu bir ortamın olduğunu dile getiren oyuncu, “Hastalıktan uzağız çünkü sette koronavirüs testleriyle önlem alınıyor. Şu dönemde de hastalıktan uzak olmak önemli” açıklamasında bulundu.

Engin Öztürk karın kaslarını eleştirenlere meydan okudu - Resim : 1

"DİJİTAL PROJELERİ SEVİYORUM"

Engin Öztürk, şu sıralar Netflix’te yayınlanan 50m2 dizisiyle de seyirci karşısına çıkıyor. Öztürk, yayınlanmaya başladığı andan itibaren ilgiyle takip edilen dizi hakkında şunları söyledi:

“50m2’yi bir yıl önce çekmiştik. Şu an süreç baya iyi gidiyor. Dizideki karakterimi çok sevdim. Gölge’nin televizyondaki karakterlerden uzak olması bana oyuncak oldu. Sürse 10-20 yıl daha zevk alarak oynarsın. Dijitali seviyorum, başı belli olan yapımları daha programlı olduğu için seviyorum.”

Engin Öztürk karın kaslarını eleştirenlere meydan okudu - Resim : 2

AMELİYATLA KARIN KASI YAPTIRDIĞI İDDİASINA YANIT VERDİ

Engin Öztürk’ün geçen yaz Çeşme'de çekilen fotoğrafları tartışma yaratmıştı. Öztürk’ün kilolu olduğu ve karnındaki kasları ameliyatla yaptırdığı öne sürülmüştü. Ünlü oyuncu hakkındaki bu iddiayı soran muhabirlere meydan okudu. Öztürk, Gel, bir hafta birlikte spor yapalım, sonra konuşalım bunu” dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Engin Öztürk magazin haberleri