Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir
Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir'in 29. bölümü yayınlandı. 27 Ocak 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Doğduğun Ev Kaderindir'in 29. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Tv8'de Çarşamba akşamları saat 20:00'da ekrana geliyor. Demet Özdemir'in Zeynep, İbrahim Çelikkol'un Mehdi karakterleriyle başrolleri paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yapımcısı OGM Pictures.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜMDE NE OLDU?

Zeynep ani bir kararla Mehdi’nin cezaevinde üzerine atılan suçla ilgili davayı almaya karar vermiştir. Bu durum, onu bir sırlar zincirine sürükler; gelecek tepkileri hesap ettiği için bu davayı aldığını ailesinden ve Barış’tan gizlemeye karar verir. Bu davada destek almak için Zeynep’in yeni bir akıl hocası vardır: Barış’ın kendisi gibi avukat olan kardeşi Savaş.

Barış ise Zeynep’in buluşmaya gelmemesinden dolayı, Mehdi’nin davasına gitmiş olacağından şüphelenmiş ve iz peşine düşmüştür. Sonrasında Zeynep’in davayı almadığına ikna olan Barış ve Zeynep arasında sıcak bir bağ kurulmaya başlar. Henüz adı konmuş bir ilişki olmasa da aralarındaki çekimi artık ikisi de inkâr etmemektedir.

Bu arada Barışların evinde yeni bir heyecan vardır. Barışları yeni bir eve taşımak üzere Amerika’dan gelen ablaları Özlem. Kardeşleri konusunda çok korumacı olan Özlem, Barış’ın planıyla Zeynep’le tanıştırılır. Özlem, Zeynep’e önce mesafeli yaklaşsa da süreç içinde onun Barış ve Dayısı Ali Rıza’nın övdüğü kadar üstün nitelikli biri olduğuna ikna olur…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 28. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Mehdi’nin yaşam savaşı vermesi, Zeynep’i zorlu bir kararla karşı karşıya bırakır. Zeynep’in Mehdi’nin geleceği konusunda verdiği karar, Barış ve Zeynep’in ailesi tarafından tepkiyle karşılanır.

Barış, sonrasında; Zeynep’in kararlarına saygı duyarak tepkili tavrına son verir. Barış ve Zeynep arasında iletişim gitgide sıcaklaşmaktadır.

Barış’ın dayısı Ali Rıza, Sultan ve Emine’yi, evde işe başlamaları için ikna eder; bu durum Barış ve Zeynep arasında yeni bir köprü kurar. Ali Rıza ve Sultansa aynı evin içinde yeni, didişmeli ama birbirini koruyan bir diyalog içindedir.

Hastaneden taburcu olan Mehdi, hapishaneye döner. Burada babasının eski bir arkadaşıyla karşılaşır: Cengiz. Yeni bir yol arkadaşlığı başlamıştır. Bütün ailesi büyük bir mutlulukla Mehdi’nin özgür kalacağı günü beklese de Mehdi için düşmanı Veysi’nin kurduğu tuzaklar henüz bitmemiştir…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜM İZLE

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 29. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR'İN KONUSU

Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI VE DİZİDEKİ ROLLERİ

Demet Özdemir (Zeynep) İbrahim Çelikkol (Mehdi) Ali Oğuz Şenol (Tolga) Engin Hepileri (Faruk) Sinan Demirer (Bayram) Kazım Sinan Demirer (Bayram) Nail Kırmızıgül (Ekrem) Naz Göktan (Emine) Nurşim Demir (Zeliha) Senan Kara (Nermin) Zeynep Kumral (Müjgan) Zuhal Gencer Erkaya (Sakine)

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dizi izle TV8 dizileri dizi haberleri dizi