Dizi aşkı gerçek oldu! Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa

Magazin Haberleri Yalı Çapkını
Dizi aşkı gerçek oldu! Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Safraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, tatil için gittikleri Göcek'te denizde dudak dudağa görüntülendi. Ünlü isimler hakkında sık sık aşk yaşadıklarına dair iddialar ortaya atılıyordu.

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in aşkı sonunda belgelendi. Göcek'te tatil yapan ünlü çift, romantik anlar yaşarken görüntülendi.

Dizi aşkı gerçek oldu! Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa - Resim : 1

İHANET İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

2018'de aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, 2022'de ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bittiği ileri sürülmüştü.

Dizi aşkı gerçek oldu! Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa - Resim : 2

Afra Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu.

Dizi aşkı gerçek oldu! Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa - Resim : 3

FENA YAKALANDILAR

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Bu açıklamalarının ardından aşk dedikoduları sonunda belgelendi. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatilde görüntülendi. Tekne turunda paparazzilere yakalanan aşıklar, Göcek'e demir attı. Önce Mert Ramazan Demir deniz atladı. Arkasından da Afra Saraçoğlu kendini serin sulara bıraktı.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİLER

Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bu fotoğraflara Mert Yazıcıoğlu'nun ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Göcek Yalı Çapkını magazin magazin haberleri