Dinçer Güner 12 burç için tek tek uyardı: Bu hafta başlıyor...

Dinçer Güner
Dinçer Güner 12 burç için tek tek uyardı: Bu hafta başlıyor...

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 12 burç için ayrı ayrı uyarılarda bulundu. Güner, bu hafta güneşin akrep burcuna geçiş yapacağını belirterek öngörülerini paylaştı.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bu hafta güneşin akrep burcuna geçiş yapacağını belirterek, her burç için ayrı uyarılarda bulundu.

Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde başkalarının parasıyla ilgili konular, borçlar ya da miraslar gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarını nasıl yönettiğinize dair daha derin düşünceler geliştirecek ve gereksiz harcamaları kontrol altına almaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde güç oyunlarına dikkat etmek gerekebilir; ilişkilerde sahiplenme ya da kontrol etme arzusu artabilir. Aynı zamanda, sezgisel yetenekleriniz de güçleniyor; bu da krizleri aşmada yardımcı olabilir. Gizli kalmış bazı sırlar açığa çıkabilir, bu da ilişkilerinizi yeniden değerlendirmenize neden olabilir. Sağlığınızla ilgili gizli kalmış bir durumla karşılaşabilir bu konuda profesyonel bir destek alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Güneş’in karşıt burcunuz Akrep’e geçişi, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yoğun ve derin bir dönem başlatır. Romantik ya da iş ortaklıkları bu dönemde sınavdan geçebilir. İlişkilerde gizli kalmış duygular açığa çıkabilir, güç dengeleri ve kontrol mücadeleleri ön plana çıkabilir. Bu süreçte kendinizi ve partnerinizi daha derinden anlamaya çalışabilirsiniz. Bu dönemde ya ilişkilerini derinleştirecek ya da bazı bağları koparabilirsiniz. Bağlılık ve sadakat konuları gündeme gelebilir bu da ilişkilerdeki kırılma noktalarını gösterebilir. Partnerinizle daha samimi ve gerçekçi bir iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Ayrıca, düşmanlıklar ya da rekabet içeren ilişkilerde de hareketlilik görülebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Çalışma ortamınızda değişiklikler olabilir; yeni sorumluluklar üstlenebilir ya da mevcut düzeninizi gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu dönemde iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerde güç mücadeleleri veya gizli çatışmalar yaşanabilir. Sağlık konularına daha fazla önem vermeniz gerekebilir; özellikle ruhsal ve zihinsel sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Diyet ve egzersiz rutinlerinizi gözden geçirmeniz, vücudunuzun gerçek ihtiyaçlarını anlamanız açısından bu dönem oldukça verimli olabilir. Çalışma hayatınızda daha verimli ve stratejik olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Aynı zamanda bu dönemde iş hayatınızda bazı sırlar açığa çıkabilir ya da bir iş arkadaşıyla derin bir konuşmalar yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Aşk hayatınızda derinleşen duygular ve yoğun tutkular gündeme gelebilir. Bu dönemde romantik ilişkilerinizde gizli kalmış duygular ortaya çıkabilir. Partnerinizle daha derin bağlar kurmak ya da aşk hayatınızdaki krizleri aşmak için harekete geçebilirsiniz. Yaratıcı projelerde kendinizi daha tutkulu ve motive hissedebilirsiniz, sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyma isteği duyacaksınız. Çocuk sahibi olanlar için çocuklarıyla ilgili konularda derinleşen bir anlayış gelişebilir. Eğer çocuğunuz varsa, onunla ilgili önemli sorumluluklar üstlenebilir ya da onun yaşamında köklü değişiklikler fark edebilirsiniz. Yaratıcılığınızın zirvede olduğu bu süreçte yeni projelere başlamak ya da hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ancak, bu dönemde aşırı sahiplenici ya da kıskanç hisler de gündeme gelebilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi sorgularken, ilişkilerinizde dürüst olmayı unutmamalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde aile ilişkilerinizde daha derin bir anlayış geliştirme fırsatı bulacaksınız. Evinizde köklü değişiklikler yapmak isteyebilir, taşınma ya da evde büyük bir yenilenme süreci başlatabilirsiniz. Geçmişle yüzleşme ve aile köklerinizle ilgili gizli kalmış bazı sırları açığa çıkarma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu süreç aynı zamanda duygusal güvenliğinizle ilgili konuları da gündeme getirebilir. Aile içinde çözülmemiş problemlerle yüzleşebilir, eski travmaları iyileştirme sürecine girebilirsiniz. Geçmişle ilgili duygusal bağları kesmek ya da onları yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Evde daha fazla zaman geçirmek ve aile ilişkilerinizi derinleştirmek bu dönemin ana temasıdır.

Başak ve Yükselen Başak;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde zihinsel faaliyetleriniz hızlanır, ama yüzeysel bilgilerden çok derinlere inmeyi tercih edebilirsiniz. Kardeşler, komşular ya da yakın arkadaşlarla olan ilişkilerde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Söylenmemiş sözler, bastırılmış duygular bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Aynı zamanda iletişim tarzınızda daha keskin ve stratejik olabilirsiniz, sözcüklerinizi seçerken dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü etkisi büyük olabilir. Kısa seyahatler ya da eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu süreçte yeni bir şeyler öğrenmek ya da bir konuda uzmanlaşmak için derin bir arzu hissedebilirsiniz. Akrep’in araştırmacı ruhu, sizi derin bir bilgi arayışına yönlendirebilir; yüzeydeki bilgilerle yetinmek istemezsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilir, size fayda sağlamayan bağları koparmak isteyebilirsiniz. Zihinsel olarak bu dönemde daha odaklı ve araştırmacı olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde maddi güvenliğinizle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı artırmak ya da mevcut kaynaklarınızı daha iyi yönetmek için derinlemesine düşünme ve strateji geliştirme zamanı. Harcamalarınızı gözden geçirmeniz, gereksiz giderleri kısmak ve maddi güvenliğinizi artırmak için adımlar atmanız gerekebilir. Kişisel değerleriniz konusunda da derinlemesine bir sorgulama içine girebilirsiniz. Neye gerçekten değer veriyorsunuz? Maddi varlıklar mı, manevi değerler mi? Başkalarından gelen maddi destekler ya da miras gibi konular da bu süreçte gündeme gelebilir. Parasal ilişkilerde güç mücadeleleri yaşanabilir; bu nedenle ilişkilerde dengeyi korumak önemli olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Kişisel gücünüzü yeniden kazandığınız ve kendinizi ifade etmek için en yoğun enerjilere sahip olduğunuz bir dönem başlıyor. Yeni başlangıçlar yapmak, hayatınızda radikal değişiklikler gerçekleştirmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Aynı zamanda dış dünyaya karşı daha gizemli, çekici ve etkileyici bir hava yayabilirsiniz. Kendi sınırlarınızı keşfetme ve bu sınırları genişletme arzusu ön plana çıkar. Bu süreçte başkalarıyla olan ilişkilerinizde güç mücadeleleri yaşanabilir; kontrol etme ve edilme temaları önemli hale gelir. Kendi isteklerinize ve hedeflerinize daha fazla odaklanabilir, hayatta gerçekten ne istediğinizi sorgularken cesur adımlar atabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönem dış dünyadan biraz uzaklaşarak içsel yolculuğunuza odaklanmanız gereken bir zaman dilimi olacaktır. Bilinçaltınızdaki bastırılmış duyguları ve korkular yüzeye çıkarabilir. Bu süreçte kendinizle baş başa kalmak, meditasyon yapmak ve ruhsal çalışmalarla içsel dengeyi bulmak önemlidir. Geçmişten gelen bazı duygusal yaralar bu dönemde iyileşme fırsatı bulabilir. Aynı zamanda gizli düşmanlar ya da arka planda gelişen olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Ancak bu durum sizi daha güçlü ve dirençli bir hale getirecektir. Rüyalarınız ve sezgileriniz bu dönemde güçlenebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinizde daha derin ve anlamlı bağlar kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle ilgili gizli kalmış bazı konular açığa çıkabilir bu da dostluklarınızı yeniden değerlendirmenize neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla yolları ayırma kararı alabilir size daha uygun sosyal çevreler arayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz konusunda daha stratejik ve derinlemesine düşünme fırsatı bulacaksınız. Bu dönem kariyer hedeflerinizde uzun vadeli planlar yapabilir, daha büyük projelere adım atmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde güç mücadeleleri yaşanabilir bu nedenle diplomatik olmak ve olayları dikkatlice yönetmek önemli olacaktır. Bu dönemde, başkalarından alacağınız destekle ilerlemek mümkün olsa da, kendi stratejinizi belirlemeniz ve bağımsız adımlar atmanız gerekecek. Hayatınızdaki sosyal dinamikleri yeniden şekillendireceğiniz, geleceğinizi planlayacağınız bir dönemdesiniz.

Kova ve Yükselen Kova;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde kariyerinizde büyük dönüşümler ve stratejik adımlar atmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda derinlemesine bir sorgulama yapma ihtiyacı hissederek kariyer hedeflerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Üstlerinizle olan ilişkilerde güç mücadeleleri yaşanabilir, kontrolü elde tutma arzunuz ön plana çıkabilir. Toplumsal statünüzü güçlendirmek için daha stratejik ve planlı hareket etme zamanı. Bu süreçte mesleki sorumluluklarınız artabilir, iş hayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Kariyerinizde radikal kararlar alabilir, iş hayatınızda büyük bir dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Güneş akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde hayatın büyük resmine dair daha derin sorular sormaya başlayabilirsiniz. Ruhsal inançlarınız, dünya görüşünüz ve kişisel felsefeniz üzerine düşünme ve bunları yeniden yapılandırma fırsatı bulabilirsiniz. Seyahat etmek ya da yeni bir şeyler öğrenmek bu dönemde sizin için çok çekici hale gelebilir. Derinlemesine bilgi edinmek, yeni bir dil öğrenmek ya da akademik bir konuda uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde daha önce fark etmediğiniz, hatta bastırdığınız bir ilgi alanı açığa çıkabilir ve bu konuda büyük bir tutku hissedebilirsiniz. Yabancı kültürler, uzak ülkeler veya farklı yaşam felsefeleriyle ilgilenmek, ufkunuzu genişletmek için önemli bir fırsat olabilir. Seyahat planları yapabilir ya da yeni kültürel deneyimlere açık olabilirsiniz. Ruhsal anlamda da bir arayış içine girebilirsiniz; mistik veya gizemli öğretiler dikkatinizi çekebilir.