Sevgilisinin fotoğrafları olay yaratmıştı! Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle

Sevgilisinin fotoğrafları olay yaratmıştı! Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşayan Can Yaman, geçtiğimiz hafta ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun evlenme teklif ettiği Leotta, iş insanı Ryan Friedkin ile dudak dudağa yakalanmıştı. Bu görüntülerinin ardından Yaman'ın son hareketi herkesi şaşırttı.

'Sandokan' dizisinin hazırlıkları ve çekimleri için İtalya’ya giden Can Yaman’ın, spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun evlenme teklifi ettiği İtalyan spiker hakkındaki iddia magazin gündemine bomba gibi düştü.

DUDAK DUDAĞA YAKALANDI

Diletta Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin, dudak dudağa görüntülendi. İtalya'da yayın yapan 'OGGI' dergisi, ikilinin romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Sevgilisinin fotoğrafları olay yaratmıştı! Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle - Resim : 1

İtalyan basınının geniş bir şekilde yer verdiği olay sonrası Yaman-Leotta aşkının reklam ilişkisi olduğu iddiaları güçlendi. Yaşananların ardından tüm gözler Can Yaman'a çevrildi.

Sevgilisinin fotoğrafları olay yaratmıştı! Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle - Resim : 2

Takvim gazetesindeki habere göre; Diletta Leotta'nın, yakışıklı oyuncuya "O fotoğraflar eski. Seninle birlikteyim diye yeni yayınladılar. O ilişkim varken sen zaten yoktun" diye açıklama yaptığı ve Yaman'la buzları erittiği öğrenildi.

Sevgilisinin fotoğrafları olay yaratmıştı! Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle - Resim : 3

Ancak dergi; fotoğrafların çekildiği tarihte Leotta'nın, Can Yaman'la birlikte olduğunu öne sürdü. İhanet iddiaları hakkında sessiz kalan Can Yaman'ın ise İtalyan güzelin fotoğraflarını beğenmeye devam etmesi ise gözlerden kaçmadı.

Sevgilisinin fotoğrafları olay yaratmıştı! Can Yaman'dan kafa karıştıran hamle - Resim : 4

Diletta'ın fotoğraflarının altına "Ryan mı, Can mı?" soruları yağarken Can Yaman'ın bu hamlesi hayranlarından tepki topladı.

Can Yaman Diletta Leotta İtalya