Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan ilk açıklama

Haber Merkezi
Dilan Polat Magazin Haberleri
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan ilk açıklama

Hakkında açılan dava kapsamında 11 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat'ın tahliyesine karar verildi. Mahkeme, Polat hakkında "yurt dışına çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verdi. Polat’ın avukatı ve kardeşi, tahliye kararının ardından konuştu.

4 Kasım 2023’ten  bu yana cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya ve aynı dava dosyasında yargılanan kardeşi Sıla Doğu, tahliye süreci ve sonraki adımlar hakkında ilk açıklamada bulundu.

"BU AKŞAM 17.00 GİBİ ÇIKAR"

Halktv.com.tr’nin özel haberine göre, Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, Polat’ın bu akşam saat 17.00 veya 18.00 civarında cezaevinden tahliye edileceğini duyurdu.

Kaya, "Duruşmalar öncesinde haklarında yeterli delil bulunmuyor ve güzel günlere ulaşacağız" dedi.

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan ilk açıklama - Resim : 1

SILA DOĞU: “ÇOK MUTLUYUZ”

Avukat Kaya, Dilan Polat’ın cezaevi süreci nedeniyle sosyal medyada daha az aktif olacağını belirtti. Polat’ın kardeşi Sıla Doğu ise, ablasının kapalı görüşünden çıktığı zaman tahliye haberini aldıklarını ve "Çok mutluyuz, umarım diğer tahliye bekleyenler de benzer haberlere kavuşur" dedi.

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan ilk açıklama - Resim : 2

MİLAN EFE, ANNESİ DİLAN POLAT’I CEZAEVİ KAPISINDA BEKLİYOR

Öte yandan Sıla Doğu’nun sosyal medya paylaşımlarında, kız kardeşi Dilan Polat’ı, yeğeni Milan Efe ile birlikte cezaevinin önünde beklediği görüldü.