'Dilan Polat'ın ardından sırada o fenomenler var!' iddiası

Magazin Haberleri
'Dilan Polat'ın ardından sırada o fenomenler var!' iddiası

Dilan - Engin Polat çifti lüks hayatlarıyla adından söz ettiriyordu. Açılan soruşturma sonrasında Polat çiftinin mal varlıklarına el konuldu. Şimdi sırada başka fenomenlerin de olduğu, savcıların soruşturmalar adına bilgi topladığı iddia edildi.

Lüks hayatını herkesin gözü önünde yaşayan, pahalı hediyeler, altın tozu kahveler, kiralanan uçaklarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat'a iddialar sonrasında soruşturma açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, Dilan Polat - Engin Polat çifti ve diğer şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu ve yurt dışına çıkışlarının yasaklandığı açıklandı.

'Dilan Polat'ın ardından sırada o fenomenler var!' iddiası - Resim : 1

SORUŞTURMA ÜNLÜ İSİMLERE DE SIÇRAYABİLİR!

Soruşturma devam ederken Halk TV'de yer alan programda Murat Ağırel incelediği dosyalara dair konuştu. Bir süredir bu konuda eğilen gazeteci programında Dilan Polat olayından sonra diğer fenomenlerin de mercek altına alındığını söyledi.

Ağırel açıklamasında "Savcıların elinde fenomenlerle ilgili dosyalar var,devleti zarar uğratan her kim varsa emin olun ki savcılık bunların üzerine gidecek" dedi.

Bu süreçte Polat ailesinin eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konulmuştu.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Bir süredir haklarında vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlaması bulunan Dilan Polat ile Engin Polat'la ilgili soruşturma başlatıldı. Bir süredir sessiz kalan çiftin ülkeyi terk ettiği iddia edilince avukatlarından açıklama geldi. Yapılan açıklamada ailenin hayatlarına devam ettiği ve maksatlı olarak linç edilmeye devam ettiğini belirtildi.

'Dilan Polat'ın ardından sırada o fenomenler var!' iddiası - Resim : 2

"SORUŞTURMA TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR"

Polat ailesinin avukatları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Müvekkillerimiz Engin Polat ve Dilan Polat hakkında uzun süredir kamuoyunu meşgul eden spekülatif haberler nedeniyle işbu açıklamayı yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Bilindiği üzere müvekkillerimiz hakkında asılsız olarak yapılan ihbarlar, ortaya atılan asılsız iddialar ve iftiralar neticesinde Sayın İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca müvekkiller hakkında soruşturma başlatılmış olup 22.10.2023 tarihinde İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü hususunda kamuoyuna basın açıklamasında bulunulmuştur."

Kaynak: Haber Global TV

dilan polat Engin Polat fenomen İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı magazin haberleri