Dilan Polat ve Engin Polat'a ait lüks araçların hepsi yediemine çekildi! 'Vatan Caddesi'nde sergilenecek'

Dilan Polat Magazin Haberleri

Dilan Polat - Engin Polat çiftine yapılan operasyonun ardından, çiftin ev ve iş yerlerindeki 14 araç çekicilere yüklenerek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldüğü bildirildi.

Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti önceki gece gerçekleşen bir operasyonla gözaltına alındı. İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, haklarında soruşturma başlatılan ve şirketlerinde arama yapılan 17 şüphelinin gözaltında olduğu bilgisi paylaşıldı.

76 YAŞINDAKİ ANNEANNESİ SERBEST BIRAKILDI

Operasyonda gözaltına alınanlar arasında Sinem Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün'ün de yer aldığı ortaya çıktı. Engin Polat’ın 76 yaşındaki anneannesi Zehra Yılmaz, sağlık sorunları göz önünde bulundurularak savcılık kararıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yapılan çalışmalarda firari durumdaki 1 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişinin Dilan Polat'ın 'kara kutusu' olarak bilinen yardımcısı Şule'nin olduğu iddia edildi.

Dilan Polat ve Engin Polat'a ait lüks araçların hepsi yediemine çekildi! 'Vatan Caddesi'nde sergilenecek' - Resim : 1

LÜKS ARAÇLARI SERGİLENECEK

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen Polat Ailesi'ne dair yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Dilan-Engin Polat çiftine yönelik yapılan operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken,  İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bugün Polat çiftinin Çekmeköy'deki evlerinin önünde bulunan 5 lüks aracı çekicilerle önce yediemin otoparkına götürüldü. Ekipler çiftin Ataşehir'deki şirketlerine de gitti. Burada şirket avukatı, araçların çekilmemesi için uzun süre polis ekipleriyle konuştu. Bu sırada şirket çalışanları da araçlardaki özel eşyaların aldı.  Ekipler 9 aracı da çekicilere yükledikten sonra toplam 14 araç İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne götürüldü. 

Dilan Polat ve Engin Polat'a ait lüks araçların hepsi yediemine çekildi! 'Vatan Caddesi'nde sergilenecek' - Resim : 2

Gazeteci Emrullah Erdinç'in açıklaması şöyle; ''Dilan ve Engin Polat'a ait lüks araçların hepsine dün el konuldu. Bu zamana kadar araçlara el konulmadı ki kimlerle görüşecekler nerelere gidecekler bir takip söz konusuydu. Bu yüzden araçlar yediemine çekilmemişti.

Dilan Polat ve Engin Polat'a ait lüks araçların hepsi yediemine çekildi! 'Vatan Caddesi'nde sergilenecek' - Resim : 3

Dilan Polat ve Engin Polat'a ait lüks araçların hepsi yediemine çekildi! 'Vatan Caddesi'nde sergilenecek' - Resim : 4

"VATAN CADDESİ'NE GETİRİLECEK"

Fakat dünkü operasyonla birlikte arabaların hepsi çekildi. Bugün el konulan araçların çoğu Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Yerleşkesi'nin önüne konulacak ve gazetecilere fotoğraf çekmeleri için izin verilecek."

DEMET AKALIN İLK KEZ KONUŞTU!

Demet Akalın, kariyerine doğum fotoğrafçılığıyla başlayan eski fotoğrafçısı Dilan Polat'la ilgili ilk kez konuştu.

Yeni programı 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'da merak edilenleri anlatan Akalın, "2017 yılında Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi" dedi.

Kaynak: DHA