Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar...

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Dilan Polat
Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar...

Bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle haklarında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fenomen isimler serbest kalır kalmaz bakın ne yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Beşiktaş’ta bulunan bir eğlence mekanında kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun sosyal medyada videosu paylaşılmış, videodaki gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle şüpheli Polat ve Doğu hakkında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatılmıştı.

Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar... - Resim : 1

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

TCK'nın 225. maddesinde düzenlenen 'Hayasızca hareketler' suçundan haklarında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar... - Resim : 2

Hakim, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada 3 gün kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü şeklinde adli kontrol kararı verdi.

SILA DOĞU ÖZÜR DİLEDİ

Sıla Doğu tepkilerden sonra “Dilan kardeşim, onun ayaklarının altını bile öpüyorum. Yorumlar bizi üzdü. Ama görüntü toplumu rahatsız ettiyse, özür diliyorum" demişti.

Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar... - Resim : 3

Her anını paylaşan Sıla Doğu son olarak hesabını kitledi. 2.5 milyona yakın takipçisi bulunan Doğu'nun bu hamlesi şaşırttı.

Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar... - Resim : 4

Sıla Doğu'dan sonra Dilan Polat da hesabını gizliye aldıktan sonra yeniden açtı.

Dilan Polat ile Sıla Doğu serbest bırakıldı! Bakın hemen ne yaptılar... - Resim : 5