Didem Soydan ile Burak Deniz'den ayrılık iddialarına yanıt!

Didem Soydan ile Burak Deniz'den ayrılık iddialarına yanıt!

İlişkilerini noktaladıkları konuşulan Didem Soydan-Burak Deniz çifti kural bozdu. Aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisi ile paylaşarak, "Ayrılık yok" mesajı verdi.

Ünlü manken Didem Soydan ile Burak Deniz'in yollarını ayırdığı iddia edildi. Soydan'ın ayrılık sebebinin, oyuncunun rol arkadaşı Alina Boz olduğu öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin, 'kıskançlık' iddialarıyla ilgili sorularına, "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum biliyorsunuz. Benden laf alamazsınız!" demekle yetinen Didem Soydan, sevgilisi ile kamera karşısına geçti.

"AYRILIK YOK" MESAJI

Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikiliden Deniz, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaşarak, adeta kural bozdu.

Ünlü oyuncu, kalp emojisiyle yayınladığı gönderi ile takipçilerine, "Ayrılık yok" mesajı verdi.

Didem Soydan ile Burak Deniz'den ayrılık iddialarına yanıt! - Resim : 1

"ÇOK AŞIĞIM"

Geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunan Didem Soydan, "İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?" sorusuna, "Bir şey itiraf edeceğim; hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor" yanıtını vermişti.

"FOTOĞRAFLARIMI YORUMA KAPALI TUTUYORUM"

Soydan, "Sosyal medyada olumlu ve olumsuz yorumlar yapılıyor, bunlardan hiç rahatsız oluyor musunuz?" sorusuna da "Altı yıldır fotoğraflarımı yoruma kapalı tutuyorum. O yüzden kimin ne dediğinin benim için hiçbir önemi yok" şeklinde cevap vermişti.

Güzel model, Twitter üzerinden gelen yorumlarla ilgili ise "Twitter'da küfredenlere dava açıyorum. Bugüne kadar yaklaşık 40 bin TL kazandım. Hepsini köy okullarına gönderdim" demişti.