Didem Soydan 'fetiş' sorusuna verdiği cevapla olay yaratmıştı! Kendini böyle savundu

Didem Soydan 'fetiş' sorusuna verdiği cevapla olay yaratmıştı! Kendini böyle savundu

Sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen ünlü model Didem Soydan, bir takipçisinin yönelttiği uygunsuz soruya verdiği cevap ile eleştiri yağmuruna tutuldu. Soydan, yaptığı son paylaşım ile kendini savundu.

Zaman zaman takipçilerinden gelen uygunsuz mesajları ifşa eden Didem Soydan, bu kez ismini gizlediği bir kişinin sorusunu sosyal medyada yayınladı.

Soydan'ın Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşımda, "Büyük penis fetişiniz mi var?" sorusu ve Soydan'ın yanıtı yer aldı. Mesajı paylaşmakla yetinmeyen Soydan, cevap olarak "Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış? Yani kim küçüğünü sever ki? Neyse, her seçime saygı falan" ifadelerini kullandı.

Didem Soydan 'fetiş' sorusuna verdiği cevapla olay yaratmıştı! Kendini böyle savundu - Resim : 1

"KOMEDİSİNİ YAPTIM"

Soydan bu açıklamayla gündeme gelmesinden sonra Twitter'da "Penise 'penis' dedik ödü koptu milletin..." yorumunda bulundu ve şu açıklamayı yaptı:

"İşin gerçeği ben devamlı penis konuşmuyorum. Siz devamlı penis lafına atlıyorsunuz çünkü bu sizin şartlı refleksiniz. Ben 365 gün insanları ve ihtiyacı olup duyurmayanları paylaşıyorum. Yılda bir kere de olsa komedisini yaptığım bir şeyi 365 saat konuşma sizin probleminiz."

Didem Soydan 'fetiş' sorusuna verdiği cevapla olay yaratmıştı! Kendini böyle savundu - Resim : 2

Didem Soydan