Destan’ın Temur’u Burak Tozkoparan sette en iyi anlaştığı isimleri açıkladı

Magazin Haberleri Destan
Destan’ın Temur’u Burak Tozkoparan sette en iyi anlaştığı isimleri açıkladı

‘Destan’ dizisinde Temur karakterini canlandıran Burak Tozkoparan, Bozdağ Film Youtube kanalında yayınlanan soru cevap videosunda hakkında bilinmeyenleri ve ‘Destan’ setinde yaşananları anlattı.

29 yaşındaki oyuncu Burak Tozkoparan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

 "İŞİNİ SEVEN İNSANLARLA ÇALIŞIYORUZ"

Burak Tozkoparan ‘Destan’ dizisi hakkında düşüncelerini “Çok mutluyuz, çok güzel bir ekiple çalışıyoruz. Dekorumuz, kostümlerimiz, oyuncu kadromuz, ekibimiz her şey çok güzel. İşini seven insanlarla birlikte çalışıyoruz. Güzel bir iş ortaya çıktı daha da iyi olacağını garanti edebilirim. Böyle bir projede bulunmak benim adıma çok farklı oldu. Bizim ciddi bir hazırlık sürecimiz oldu, dönemin tarihi, aksiyon ve binicilik konularında çok yoğun bir çalışma yaptık. Ekip bu süreçte çok iyi kaynaştı” sözleriyle anlattı. 

Destan’ın Temur’u Burak Tozkoparan sette en iyi anlaştığı isimleri açıkladı - Resim : 1

"TEMUR'U OYNAMAK BENİ MUTLU EDİYOR"

Tozkoparan, Temur karakteri ile ilgili "Temur çok iyi bir karakter. Vicdanlı, samimi, gerçek. Ne yapacağı belli olmuyor. Arkadan iş çevirmeyi yalanı dolanı hesap yapmayı çok seven bir karakter değil. Bu bazen başına bela açabiliyor. Böyle dik duran sözünün eri bir karakteri oynamak beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu. 

“HERKES BİRBİRİYLE ÇOK İYİ ANLAŞIYOR”

Tozkoparan, “Herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Özel olarak bir şey söylemem gerekirse Edip (Tepeli) ve Burak (Berkay Akgül) derim. Sürekli beraberiz, kısa sürede çok samimi olduk” olarak açıklayan genç oyuncu, Temur’un önümüzdeki günlerde neler yaşayacağı ile ilgili soruya ise “Güzel şeyler olacak. Sadece Temur’la ilgili değil tüm diziyle ilgili çok heyecanla izleyeceğimiz bölümler geliyor. Temur ilk defa aşık oldu. Tutkun onun hayatını değiştirdi" dedi. 

Destan’ın Temur’u Burak Tozkoparan sette en iyi anlaştığı isimleri açıkladı - Resim : 2

"HER KARAKTER KENDİ DAVASINDA HAKLI"

“Sonuçta bu üç veliaht da hanlığı istiyor. Kimisi bu istediğini çok fazla gösteriyor, Temur fazla oralı olmuyor. Devletin devamı Temur için daha önemli. Batuga’ya sırtını dönmeyen ona sevgisini gösteren tek karakter Temur. Bence bu dizideki en güzel şey, her karakter kötülük yapsa da kendi davasında haklı. Ben çok şanslıyım ki vicdan ve merhamet her şeyin üzerinde. Türklüğü çok önemseyen ve benimseyen bir karakter. Devlet için canını bile verir.”

Kaynak: Haber Global TV

Burak Tozkoparan Destan magazin magazin haberleri