Destan dizisine nasıl hazırlandı? Ebru Şahin ilk kez açıkladı

Dizi Haberleri
Destan dizisine nasıl hazırlandı? Ebru Şahin ilk kez açıkladı

Bozdağ Film'in atv için çektiği Destan'da Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

‘Destan’ın yıldızı Ebru Şahin, Bozdağ Film Youtube kanalına projeyi, Akkız karakterine nasıl hazırlandığını ve dizide seyircileri nelerin beklediğini anlattı.

Destan dizisine nasıl hazırlandı? Ebru Şahin ilk kez açıkladı - Resim : 1

"GÜNDE 6 SAAT EĞİTİM ALDIM"

Şahin diziye nasıl hazırlandığını “Her gün yaklaşık altı saatimizi profesyonel eğitmenlerle birlikte çiftlikte geçiriyoruz. Her gün daha da üstüne koyarak sınırlarımı zorlamak bana çok iyi geliyor. Gelişim, işimizin ruhuyla bütünleştiğinde de daha motive edici ve daha heyecanlı bir hal alıyor” sözleriyle anlattı.

"İŞLENMEMİŞ BİR DÖNEMİ ANLATACAĞIZ"

Ebru Şahin, Destan dizisiyle ilgili açıklamalarına şöyle devam etti:

“Orta Asya’da daha önce işlenmemiş bir dönemi kendi gerçekliğimizde, destansı bir şekilde anlatacak olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Kamera önünde ve arkasında çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Türklerin geldiği yeri ve o ruhu önce kendimize sonra insanlara hatırlatacak olmak bizi çok motive ediyor.” 

Destan dizisine nasıl hazırlandı? Ebru Şahin ilk kez açıkladı - Resim : 2

"KADINLARIMIZA GÜÇLÜ BİR KARAKTER VEREBİLME ŞANSI MUTLU ETTİ"

Şahin, senaryoyu okuduğunda hissettiklerini, “Aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum ama ‘Destan’ projesinde Akkız’ı okuduğum anda kadınlarımıza ve tüm izleyicilerimize böyle güçlü ve adalet için savaşan bir karakter verebilme şansı bulduğum için çok mutlu oldum. Bütün yorgunluğum geçti. Onun gerçekliğine de tüm izleyenlerin inanacağını düşünüyorum” sözleriyle anlattı.

"İZLEYİCİ İLK DEFA BÖYLE BİR KADIN KARAKTER GÖRECEK"

Ünlü oyuncu, eğitim süresince zorlanmadığını söylerken “Hareket etmeyi çok sevdiğim için fazla zorlandığımı söyleyemeyeceğim. Zorlanmak benim için şikayet etmekten öte daha iyisini yapabileceğime olan inancımı tetikliyor. İzleyenlere ilk defa böyle bir kadın karakter anlatacağımız için de bu süreçte en zorlandığım şey en iyisini vermek adına kendimle savaşım oluyor” dedi.

Destan dizisine nasıl hazırlandı? Ebru Şahin ilk kez açıkladı - Resim : 3

"AKKIZ İNANDIKLARI UĞRUNA HER ŞEYİ YAPABİLECEK BİRİ"

Ebru Şahin, karakteri Akkız ile ilgili ise “Akkız, küçük yaşta yaşadığı bir acı sonrası intikamını adalet arayışına dönüştüren bir savaşçı. Hırslı, dik başlı, gözü kara ve inandıkları uğruna her şeyi yapabilecek biri. Aynı zamanda göstermeye çok çekindiği merhameti de var. İnsanların onunla birlikte merhametin, gücün ve adaletin aynı anda var olabileceğini göreceklerine inanıyorum” dedi.

"TÜRKLERİN RUHUNU ANLATACAĞIZ"

Şahin, projede izleyiciyi neler beklediğini “Türkiye’de ilk defa çekilecek bir dönemi, destansı bir anlatımla, çatışmalarla, aksiyonla, gerçeklikle, duyguyla, aşkla ve ilk defa bir kadın karakter üzerinden birlikte yaşama fırsatı bizi bekliyor. Hep beraber Türklerin nereden geldiğini, onların nasıl bir ruha sahip olduğunu bizim hikaye anlatıcılığımızla birlikte görebilecekleri güzel, keyifli bir iş bekliyor” sözleriyle açıkladı.

Kaynak: Haber Global TV

Destan Destan dizisi Ebru Şahin dizi haberleri magazin haberleri