Destan dizisinde sürpriz ayrılık!

Destan Magazin Haberleri
Destan dizisinde sürpriz ayrılık!

Ebru Şahin'in başrolde yer aldığı Destan dizisinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Destan'da Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar yapıma veda etti.

Yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Fethi Bayram’ın oturduğu, başrollerini Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin paylaştığı Destan dizisi, sezon finali yaptı. Eylül ayında 2. sezonuyla ekranlarda olacak olan Destan'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Destan dizisinde sürpriz ayrılık! - Resim : 1

Destan'ın Alpagu Han’ı Selim Bayraktar, sezon finalinde diziye veda etti. Ünlü oyuncu yeni sezonda dizide rol almayacak.

Destan dizisinde sürpriz ayrılık! - Resim : 2

SELİM BAYRAKTAR KİMDİR?

Selim Bayraktar 17 Haziran 1975 doğumlu olup Kerkük- rak Türkmeni oyuncu. 1975'te Irak'ın Kerkük şehrinde, Türk baba ile Kerküklü annenin çocuğu olarak doğan oyuncu, ilkokulu Kerkük'te bitirmiş, 1987 yılında ailesi ile birlikte Türkiye'ye gelmiştir. Önce Eskişehir ardından ise Antalya'ya yerleşmiş ve lise eğitimini burada almıştır. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra bir süre Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 2007 yılında ise Antalya Devlet Tiyatrosu'na geçerek çalışmalarına orada devam etti. Tiyatroda Othello, Sırça Kümes ve Bay Kolpert gibi oyunlarda oynadı. Televizyonda ise ilk kez 2006 yılında, Köprü isimli dizide canlandırdığı Erdal karakteri ile gözüktü. Ardından 2009'da Bir Bulut Olsam dizisinde Mahmut Paşa karakterini canlandırdı. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan tarihî televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Sümbül Ağa karakteri ile ünlendi. Daha sonra Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Kırmızı ve Aşk Sana Benzer sinema filmlerinde oynadı. Oyuncu, yine Star TV'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde Hakan, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ise Edip karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Onur Ünlü'nün yazıp yönettiği internet dizisi olan Görünen Adam'da Eşref Şerif rolünde oynamıştır. Dizi projelerinin yanı sıra Selim Bayraktar, Mu Tunç'un yazıp yönettiği Arada adlı sinema filminde Resul rolünde yer almıştır.

 

Kaynak: Haber Global TV

Destan dizisi Destan ATV dizileri ATV Selim Bayraktar dizi haberleri