Derya Uluğ, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi

Magazin Haberleri Sosyal Medya
Derya Uluğ, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi

Kahramanmaraş'ta medyana gelen iki büyük depremde en çok etkilenen illerden olan Hatay'da yaşamını sürdüren fenomen Taha Duymaz, enkazda hayatını kaybetti. Hatay'a giden Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın ailesi ile bir araya gelerek iftar yemeği verdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki depremin ardından 11 ilimiz etkilendi. Sosyal medyada evinden çektiği yemek videolarını paylaşması ile yıldızı parlayan ünlü fenomen Taha Duymaz, Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Fenomen Duymaz'ın Hatay'da yaşayan ailesi ile bir araya gelen Derya Uluğ, iftar yemeği verdi.

Derya Uluğ, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi - Resim : 1

Sosyal medya hesaplarından iftar yemeğinden kareleri paylaşan Uluğ, "Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı... Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha'm" dedi.

Derya Uluğ, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi - Resim : 2

Duymaz'ın annesi ve abisiyle de bir fotoğrafını paylaşan Derya Uluğ "Taha'nın annesi Meryem Teyze'yi, kardeşlerini, evini ziyaret ettik. Sarıldık, ağladık, Taha'yı andık" ifadelerini kullandı.

Derya Uluğ, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Derya Uluğ Taha Duymaz iftar deprem magazin Hatay sosyal medya