Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Akıncı
Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı

ATV'nin süper kahraman dizisi Akıncı'da rol alan Deren Talu, sosyal medya hesabından mini elbiseli pozlarını yayınladı. Güzel oyuncu yeni paylaşımıyla gündem oldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin 24 yaşındaki kızı Deren Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Annesinin izinden giderek oyunculuğa adım atan Deren Talu, Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi'nin başrolleri paylaştığı Akıncı dizisine rol alıyor. 

Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen güzel oyuncu, son olarak siyah mini elbiseli pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Instagram hesabında 352 bin takipçisi bulunan Talu'nun fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı.

Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı - Resim : 3

Bir süredir Baran Tınaz ile aşk yaşayan Deren Talu, sevgilisiyle samimi pozlarını da sık sık sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmiyor.

"ONUN KIZI OLMAK BANA ÇALIŞKAN OLMAYI ÖĞRETTİ"

2021’nin ilk günlerinde bir magazin dergisine kapak olan Deren Talu, annesi Defne Samyeli ile ilişkilerini anlattı. Genç yıldız, “Çok iyi bir dert ortağı ve seyahat arkadaşıdır. Onun kızı olmak, bana çalışkan, adil ve iyi bir insan olmayı öğretti” dedi.

Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı - Resim : 4

Talu, “Oyunculuk mu, modellik mi?” sorusuna ise “Oyunculuk” yanıtını verdi.

Deren Talu siyah mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı - Resim : 5

Talu, Tına ile olan ilişkisiyle ilgili de konuştu. Baran Tinaz ile güzel bir beraberliği olan oyuncu, "Aşk benim için sabah uyandığında o kişi hayatında diye nedensiz yere gülümsemek demek. Benim için ilişkiyi değerli kılan; güven, beraber eğlenebilmek, gülebilmek, birbirimizin hem sevgilisi hem en iyi arkadaşı olabilmek" dedi.

Yurt dışında eğitim alan ve bir sürü orada yaşayan Deren Talu’ya Amerika’yı özleyip özlemediği sorulduğunda; “Dürüst olmak gerekirse Amerika’da yaşadığım günleri pek özlemiyorum. Türkiye’yi çok seviyorum ve amacım yurt dışındaki eğitimlerimden öğrenebildiğim kadarını öğrenip sonunda İstanbul’a dönmekti” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Deren Talu magazin haberleri Akıncı dizisi