Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım

Magazin Haberleri
Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Baran Tınaz, Derin Talu'nun şiddet olayının kendisiyle karıştırılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun eski sevgilisi Baran Tınaz, Bebek'te görüntülendi.

Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım - Resim : 1

Talu ile 3 yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Tınaz, eski sevgilisinin kardeşi Derin Talu'nun darp olayının kendisiyle karıştırılmasıyla ilgili konuştu.

Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım - Resim : 2

"Kesinlikle darp olayı yok. Benimle bir alakası yok" diyen Baran Tınaz, "Olayın detayını tam olarak bilmiyorum. Konuşmam da doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım - Resim : 3

"DARP OLAYININ BENİMLE İLGİSİ YOK"

Tınaz, "Deren Talu ve Baran Tınaz ilişkisi de darp sebebiyle bitti" yönündeki söylentileri hatırlatan muhabirlere, "Bu olaylar bizim aileye ters. Asla böyle bir durum yok. Deren ile 3 senelik ilişkimiz vardı. Biz ortaklaşa sonlandırma kararı aldık. Asla ve asla darp olayı yok tabii ki. Darp olayı ile ilgili ise tanıklar varmış sanırım, öyle söyleniyor ama varsa da açıklasınlar çünkü ben zan altında kaldım. Benimle bir ilgisi yoktur" açıklamasını yaparak, yanlış anlaşılma olduğunu dile getirdi.

Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım - Resim : 4

"DEREN İLE ANLAŞARAK AYRILDIK"

Deren Talu ile yollarını ayırmasının bir diğer sebebinin de kıskançlık olduğu iddialarıyla alakalı ise, "Kıskançlık her ilişkide olabilir. Biz anlaşarak ve arkadaşça ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Deren Talu'nun iş insanı Baran Tınaz'dan ayrılma nedeninin şiddet görmesi olduğu öne sürülmüştü.

Deren Talu ile yollarını ayıran Baran Tınaz'dan 'darp' açıklaması: Zan altında kaldım - Resim : 5

Talu, söz konusu iddia hakkında, "Baran Tınaz tarafından darbedildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Beraberliğimizi artık arkadaşlık boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde beraberce aldığımız ortak bir karardır" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Deren Talu Baran Tınaz Defne Samyeli magazin haberleri