Deniz Seki, yeni görüntüsüyle takipçilerini hayrete düşürdü!

Deniz Seki, yeni görüntüsüyle takipçilerini hayrete düşürdü!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni görüntüsüyle takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Sevgilisi İrfan Özçelik ile ayrıldıktan sonra estetik haberleriyle gündeme gelen 50 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki sosyal medya hesabından yeni halini paylaştı. 

"Sevgili gitti, kilolar gitti" yorumlarıyla karşı karşıya gelen Seki, yeni albümünün kapak fotoğrafıyla eski halinden eser olmadığını kanıtladı.

Deniz Seki, yeni görüntüsüyle takipçilerini hayrete düşürdü! - Resim : 1

Instagram hesabını aktif kullanan şarkıcının bambaşka birisine dönüştüğünü ortaya koyan paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldı. 

Deniz Seki'nin yeni hali karşısında şaşıran hayranları "bu sen misin" yorumunda bulundu. 

Deniz Seki, yeni görüntüsüyle takipçilerini hayrete düşürdü! - Resim : 2

"VÜCUDUMDA HİÇBİR SARKMA OLMADI"

Bir süredir verdiği kilolarla dikkat çeken Deniz Seki’nin vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 2,5 ayda 22 kilo vererek 36 beden olan şarkıcı, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.

 “Doktor Müge Sevindik tarafından gerçekleştirilen operasyonum uzun süredir planladığım göğüs estetiği ameliyatım ile ilgilidir. Haberlere konu olan Şeyda Coşkun’dan almış olduğum destek ve verdiğim kilolardan dolayı vücudumda hiçbir sarkma veya deformasyon söz konusu değildir. Aksine Şeyda Coşkun sayesinde sağlıklı beslenme, pilates ve yürüyüş ile tanışmış, 2,5 ayda gayet sağlıklı ve sıkılaşarak kilo verdiğimi bilgilerinize sunarım.”

Deniz Seki, yeni görüntüsüyle takipçilerini hayrete düşürdü! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Deniz Seki magazin haberleri estetik haberleri