Deniz Seki'nin kulis isteği şaşırttı

Deniz Seki'nin kulis isteği şaşırttı

Kısa sürede 22 kilo veren Deniz Seki artık gittiği konserlerde kulise koşu bandı istediğini itiraf etti.

Deniz Seki, kendisini zayıflatan diyetisyen ve yaşam koçu Şeyda Coşkun’la Instagram canlı yayınında buluştu.

Zayıflama sürecini anlatan Seki, “Şeyda günde 50-75 dakika yürütüyor. Başka spora izin vermiyor. Sokakta yürüyemezsem koşu bandımda yürüyorum. Gittiğim konserlerde de kulise koşu bandı istiyorum. Artık kilo almak yok. Kiloyu hiç yemek yemeyerek vermedim. Doğru yiyerek kilo verebileceğimi öğrendim” dedi.

Deniz Seki'nin kulis isteği şaşırttı - Resim : 2

“AĞRI KESİCİ BİLE İÇMİYORUM”

Günde 4 litre su içen ve evde yoğurdunu bile kendisi yaptığını ifade eden şarkıcı, “Antidepresan kullanıyordum. Uyuyamıyordum, uyku hapı alıyordum. Şimdi başım ağrıdığında bile ilaç almıyorum. Kendi kendimi yönetmeyi öğrendim” diye konuştu.

Deniz Seki'nin kulis isteği şaşırttı - Resim : 3

Şarkıcı, 2018 yılında 90 kiloyken zayıflamak için ameliyat masasına yatmış ve operasyonun ardından 33 kilo vermişti. Zaman içinde yeniden kilo alan Seki, bu kez daha kalıcı bir çözüm bulmak istedi ve beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştirdi. Beslenme uzmanı Şeyda Coşkun’la çalışmaya başlayan şarkıcı, 2.5 ayda 22 kilo verdi.

İŞTE SIRRI: KAN GRUBU DİYETİ

Deniz Seki, artık kendisini daha sağlıklı ve zinde hissettiğini söyledi: “Aynadaki görüntüm beni mutlu etmemeye başlamıştı. Zayıflamak konusundaki temel motivasyonum buydu. Şeyda sihirli değneğiyle hayatıma dokundu.

Deniz Seki'nin kulis isteği şaşırttı - Resim : 4

Öyle bir düzene oturdu ki her şey, artık 18.30’dan sonra bir şey yemek istemiyorum. Uyku düzenim bile değişti. Çocuklar gibi erkenden uykum geliyor. Sabah da 07:30-08:00 gibi ayaklanıyorum.

Ameliyat olduğuma pişman mıyım; o dönem öyle gerekiyordu. Ama ameliyat yetmiyor. Mutlaka spor yapman, yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor. Şeyda bana kan grubuma göre de beslenme önerisinde bulundu, protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi. Artık diyet bozmak gibi bir şey yok, çünkü bu benim yaşam şeklim oldu. Kafa yapım değişti.”

Kaynak: Haber Global TV

Deniz Seki Şeyda Coşkun