Deniz Çakır, final yapan Masumiyet setinde böyle göbek attı

Finale adım adım yaklaşan Masumiyet dizisinin son set günü renkli görüntülere sahne oldu. Dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır, ekip arkadaşlarıyla birlikte sette göbek attı.

Fox Tv'nin sezona iddialı başlayan dizisi Masumiyet, düşük reytingleri nedeniyle final yapma kararı aldı. 

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerde yer aldığı dizinin hem yüksek maliyetlere hem de reytinglere yenildiği ortaya çıktı. 

24 Mayıs Pazartesi akşamı 13. bölümüyle ekranlara veda edecek olan Masumiyet'in çekimleri tamamlandı. 

Dizinin son set günü renkli anlara sahne oldu. Dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır, rol arkadaşları Deniz Işın ve Ertuğrul Postoğlu ile sette göbek attı. 

Ünlü oyuncunun dizi setinde eğlendiği anlar sosyal medyada beğeni topladı. 

Masumiyet 13. final bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Deniz Çakır, final yapan Masumiyet setinde böyle göbek attı - Resim : 1

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek güçtedir. Ela, annesinin elini tutup, İlker’e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale’nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar. Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi Deniz Çakır Masumiyet dizisi haberleri