Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci canlı yayında birbirine girdi! 'Senin çocuğun olamaz'

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini her fırsatta dile getiren Selin Ciğerci'ye Deniz Akkaya'dan tepki geldi. Akkaya, Ciğerci'ye canlı yayın sırasında "Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor" deyince ortalık karıştı.

Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci her fırsatta anne olmak istediğini dile getiriyor. Çocuk sahibi olmak için araştırmalar yapan Selin Ciğerci bu konudaki istediğini takipçileriyle de paylaşıyor. Ciğerci'nin bu istediğine Deniz Akkaya'dan tepki geldi.

UçanKuş TV’nin Canlı Masa programında Deniz Akkaya, Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde ‘eltisi’ diye göstererek bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia edince, ortalık karıştı.

Canlı yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya arasında tartışma çıktı.

"HAPSE DE GİRERİM! SİZE NE?"

Ciğerci, “Sizin canınız sıkılıyor galiba Deniz Hanım… Şu anda ne hamile olan biri var ne de taşıyıcı anne. Ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım, istersem taşıyıcı annelik yaptırır hapse de girerim. Size ne?” dedi.

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci canlı yayında birbirine girdi! 'Senin çocuğun olamaz' - Resim : 1

Bunun üzerine Deniz Akkaya, “Herkes annelik normlarına uygunsa anne olabilir. Bu kadar sosyal medyadan açıklamalar yaparken, taşıyıcı anneliğin Türkiye’de kanuna uygun olup olmadığını araştırmadınız mı?” diye sordu.

"SENİN ÇOCUĞUN OLAMAZ"

“Daha çocuğum olmadan böyle konuşmalar yapıyorsunuz” diyen Ciğerci’ye karşılık veren Akkaya, “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor” şeklinde konuştu. Bu sözler Selin Ciğerci’nin büyük tepkisine neden oldu. 

Ciğerci, “Kızınla mayolu fotoğraflarını yayınlıyorsun. Onun reklamını yapıyorsun. Sana ne benim isteklerimden” dedi. 

“ŞAHSİYETSİZSİN”

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci canlı yayında birbirine girdi! 'Senin çocuğun olamaz' - Resim : 2

Deniz Akkaya canlı yayından sonra da Selin Ciğerci hakkında paylaşımlar yapmaya devam etti. Akkaya, Selin Ciğerci'yi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na şikayet edeceğini belirtirken, ünlü isme fuhuş suçlamasında da bulunarak şunları söyledi:

"Bu zad kendi ağzıyla parasız kaldığı dönemde fuhuş yaptığını kabul etmiştir. Herkesin ahlak anlayış kendini ilgilendirir ama anne olmayı senden öğrenecek değilim. İnsan fuhuştan buralara geldim diyerek övünürken aynı anda çocuğuna mayo giydirdin diyecek kadar işine göre değerleri değişen şahsiyetsizsin."

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci canlı yayında birbirine girdi! 'Senin çocuğun olamaz' - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Deniz Akkaya Selin Ciğerci