Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine sert tepki

Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine sert tepki

Eşi Ebru Şallı'nın YouTube kanalına konuk olan Uğur Akkuş'un yayında yaptığı açıklamalar tepki toplamıştı. Eşi için 'Ferrari gibi kadın' diyen Akkuş'a eski model Deniz Akkaya sert çıktı.

Eski manken Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda kendi adını taşıyan YouTube kanalında videolar yayınlamaya başladı. 

Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine sert tepki - Resim : 1

Şallı’nın kanalında ağırladığı ilk konuğu ise 2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Uğur Akkuş oldu. 

Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine sert tepki - Resim : 2

"YÜZÜNE BİLE BAKMADIM"

Çırağan Sarayı'nda evlenen ikili, merak edilen tanışma hikayelerini ilk kez paylaştı. Bu sırada iş insanı Uğur Akkuş’un kullandığı ifadeler gündem oldu. 

Akkuş, “Ofise geldi tırnaklar bembeyaz, en sevmediğim oje rengi. Hiç bakmadım bile yüzüne! ‘Bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız?’ diye düşündüm" sözleriyle şaşkınlık yarattı. 

Eşi Ebru Şallı hakkında sözlerine devam eden Akkuş, "İş görüşmesi için yemeğe çıktık. Şık giyimi ve güzelliğinden etkilendim. Ferrari gibi kadın" diyerek kadınların tepkisini çekti. Bu isimlerden biri de Deniz Akkaya'ydı.

Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine sert tepki - Resim : 3

ÜNLÜ ÇİFTE SERT ÇIKTI

Bir dönem Ebru Şallı ile aynı podyumları paylaşan 43 yaşındaki eski model Akkaya'nın Instagram hesabının hikayeler bölümünden ünlü çifte sert çıktı:

"Eşini Ferrari'ye benzetip bunu iltifat saymak ve eşinin bunu çok beğenmesi. Bir de ağızdan kaçma değil, kendin bilerek, isteyerek, övünerek paylaşmak bu söylemi... Peki sormazlar mı, 'Sen nesin, karşı tarafın sarı taksisi mi?' Bir kadın ve bir adam... İlişkisini daha iyi özetleyemezdi."

Deniz Akkaya'dan Uğur Akkuş-Ebru Şallı çiftine sert tepki - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Şallı Uğur Akkuş Deniz Akkaya magazin haberleri