Deniz Akkaya'dan Ömür Gedik'e sert sözler

Deniz Akkaya'dan Ömür Gedik'e sert sözler

Eski model olan Deniz Akkaya, şarkıcı Ömür Gedik'in dün vegan beslenmeye dikkat çekmek için yaptığı paylaşıma gönderme yaptı ve sert sözlerle eleştirdi.

Ömür Gedik, dün yaptığı cinsel içerikli paylaşımlarıyla "Geceye mesajım… Seks" ve "Gündüze de mesajım aynı... Seks diyorum... Dikkatinizi çektiğime göre ufak bir not; parası olanın etsiz sofraya oturmadığı ülkemiz bilmeli ki et yemek iktidarsızlık yapıyor... Bu akşamdan başlayın derim" notlarını düştü. Bu sabah yaptığı açıklama ile sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek üzerine böyle bir paylaşım yaptığını belirten Gedik, "Anlamak isteyenler anladı, istemeyenler ise başka yerlere çekti" dedi.

Cinsel içerikli paylaşımlar yapan Ömür Gedik, sosyal medyada olay yarattı

Deniz Akkaya'dan Ömür Gedik'e sert sözler - Resim : 1

Ömür Gedik yaptığı cinsel içerikli paylaşımların nedenini açıkladı

DENİZ AKKAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Gedik'in bu paylaşımlarına eski model Deniz Akkaya'dan cevap geldi. Gedik'i eleştiren Akkaya Instagram hesabının hikayeler bölümünde yaptığı paylaşımda, "Bu kadıncağızın 'şort' çıkışı, 'bebek emzirme' üzerine yazılabilecek en aşağılık yazısını okumuş iseniz, şaşırmazsınız bu paylaşıma… geçmişi var abesliğin. Bir de The Game Changers izleyen her Türk erkeğinin bir anda vegan olma sevdası, bu manipülatif bilgiden sonra olması… Adama kalbin duracak desen umuru olmaz, kuş ötmez diyorsun salatalığa talim…" ifadelerinde bulundu. 

Deniz Akkaya Ömür gedik