Demet Şener’in aşk tablosu sosyal medyayı ikiye böldü

Magazin Haberleri
Demet Şener’in aşk tablosu sosyal medyayı ikiye böldü

Eski manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener, sosyal medyayı ikiye böldü.

İbrahim Kutluay'dan ayrıldıktan Cenk Küpeli ile evlenen ve evliliği kısa süren 45 yaşındaki Demet Şener, bir süredir Tolga Arman ile aşk yaşıyor.

Demet Şener’in aşk tablosu sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 1

Arman, 14 Şubat'ta sevgilisine romantik bir hediye verdi. Arman,  öpüşme pozlarını yağlı tablo yaptırarak Şener'e hediye etti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Şener ise bu tabloyu evinin salonuna astı. Şener tablonun önünde elindeki çiçekle verdiği pozları "Evim evim güzel evim. Kendime çiçek aldım, evi güzelleştiren en güzel şey çiçekler. Siz neler yaparsınız evinizi güzelleştirmek için" notunu yazdı.

Demet Şener’in aşk tablosu sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 2

Ünlü ismin paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Demet Şener’in aşk tablosu sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 3

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Şener'in gündem olan pozları sosyal medyayı ikiye böldü. Şener'in öpüşme pozlarının önünde poz verdiğini gören bazı sosyal medya kullanıcıları, "Edep kalmadı, çocuklarına yazık", bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Tablo çok güzel" yorumlarında bulundu. 

Kaynak: Haber Global TV

Demet Şener Tolga Arman magazin haberleri