Demet Şener 'nispet' açıklamalarına sosyal medyada tepki gösterdi

Demet Şener 'nispet' açıklamalarına sosyal medyada tepki gösterdi

Demet Şener, kayınpederinin "İbrahim'e nispet olsun diye evlendi" açıklamalarına sessiz kalsa da, sosyal medyadan gelen yorumlara kayıtsız kalmadı.

Kayınpederinin yaptığı açıklamalardan sonra 'istenmeyen gelin' ilan edilen Demet Şener,  konuyla ilgili açıklama yapmamış olsa da Instagram hesabına gelen yorumlara tepkisiz kalamadı, takipçilerinin iyi dileklerine teşekkür etmekle yetindi. İşte Şener’e gelen yorumlar ve onun tepkileri:

Demet Şener 'nispet' açıklamalarına sosyal medyada tepki gösterdi - Resim : 1

Demet Şener 'nispet' açıklamalarına sosyal medyada tepki gösterdi - Resim : 2

"OĞLUMUZU BİZDEN KOPARDI"

Demet Şener'in kayınpederi Avni Küpeli, geçtiğimiz gün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında, oğlunun evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baba Küpeli, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk’i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır." dedi.

"NİSPET EVLİLİĞİ YAPTI"

Gelini Demet Şener hakkında dikkat çeken açıklamalar yapan Küpeli, "İbrahim'e nispet olsun diye evlendi. Bu bir aşk değil, nispet evliliğidir... Oğlumla flört etmeye başladığından beri biricik oğlumuzla görüşemiyoruz. Bu evlilikle hem bize hem Kutluay Ailesi'ne nispet yapıyor. Annesi eşim Oya Hanım ile bu evliliğe karşıyız. Ve barışma söz konusu değil" dedi.

Demet Şener Cenk Küpeli