Demet Şener'den magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar

Demet Şener'den magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar

Cenk Küpeli ile 2019 yılında nikah masasına oturan, geçtiğimiz ocak ayında evliliklerini noktalayan Demet Şener, eski eşi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şener, "Aşık mısınız?" sorusuna "Yoğun duygularımız devam ediyor" yanıtını verdi.

İbrahim Kutluay ile boşanmasının ardından gönlünü iş insanı Cenk Küpeli'ye kaptıran eski manken Demet Şener, 2019 yılında nikah masasına oturdu.

Çiftin evliliği mutlu bir şekilde devam ederken, Küpeli'nin çocuk istemesi, 1,5 yıllık evliliğin bitmesine neden oldu.

"SEVEREK BOŞANDIK" 

"Severek ve üzülerek boşandık" açıklaması ile dikkat çeken Demet Şener, eski eşi Cenk Küpeli ile sık sık görüşmeye devam ediyor.

Dün Cenk Küpeli'nin doğum günüydü. 36 yaşına basan iş insanına, Demet Şener "Harika yaşlar" dileğinde bulundu. İkilinin, kısa süre içinde birlikte kutlama yapacağı öğrenildi.

BARIŞMA SİNYALİ VERDİ

Posta'ya verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Demet Şener, 'Cenk Küpeli'ye hala aşık mısınız?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Aşk öyle kolay kolay bitmez. Evet, birbirimize karşı yoğun duygularımız hâlâ devam ediyor. Evliliğimiz zaten çocuk nedeniyle tıkandığı için ayrıldık. Bu konuda ikimiz de kendimizce haklıyız. Cenk dört dörtlük bir insan. Kalbi temiz, merhametli. Benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz."

BİR HAFTADA İKİ KEZ ŞENER'İN OFİSİNDE 

Geçtiğimiz ay Cenk Küpeli'nin, bir hafta içinde iki kez eski eşi Demet Şener'in Nişantaşı'nda bulunan ofisine gelmesi kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Küpeli, yaklaşık üç saat eski eşinin ofisinde kaldıktan sonra çıkışta basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde "Cenk'le görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil" demişti.

Demet Şener Cenk Küpeli