Demet Şener'den boşanma sonrası ilk açıklama

Demet Şener'den boşanma sonrası ilk açıklama

Demet Şener ve Cenk Küpeli, dün sabah anlaşmalı olarak 19 aylık evliliklerini bitirdi. Eski manken Demet Şener, boşanmanın ardından ortaya iddialar hakkında konuştu.

Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 21 Haziran 2019 tarihinde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Demet Şener ile Cenk Küpeli, dün yine sürpriz bir şekilde 19 ay süren evliliklerini tek celsede sonlandırdı. 

İkili, birbirlerinden hiçbir şekilde maddi ve manevi talepte bulunmadı. Şener ve Küpeli, işlemler sonrası İstinye’deki evlerine geçti.

Demet Şener'den boşanma sonrası ilk açıklama - Resim : 1

Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin boşanmasının ardından ortaya iki iddia atıldı. Küpeli'nin maddi sıkıntılar yaşadığı, eve gelen borçlardan Demet Şener’in artık rahatsız olduğu için boşandığı iddia edildi. Bir diğer iddia ise, Cenk Küpeli'nin baba olma isteğine Şener'in olumsuz yanıt vermesiydi. Şener, bu iki iddiaya cevap verdi. 

"MADDİ VE MANEVİ SORUN YAŞAMADIK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şener, "Gerekli açıklamaları yaptık. Fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum.

Bu konuyu karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar verip ayrıldık. Evliliğimiz boyunca maddi ve manevi bir sorun yaşamadık. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" diyerek ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Demet Şener'den boşanma sonrası ilk açıklama - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Demet Şener Cenk Küpeli boşanma