Demet Şener bebek yorumuna kayıtsız kalmadı

Demet Şener bebek yorumuna kayıtsız kalmadı

Demet Şener, geçtiğimiz Haziran ayında eski milli basketbolcu Cenk Küpeli ile dünyaevine girdi. Eşinin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilen Şener, bir takipçisinin bebek yorumuna cevap verdi.

Eski manken Demet Şener, yaklaşık iki buçuk ay aşk yaşadığı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmasıyla herkesi şaşırtmıştı. Eşi Cenk Küpeli (34) ile mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Demet Şener (42) eşinin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildi.

Kayınpederi Avni Küpeli'nin "Oğlumuzu bizden kopardı, eski eşine nispet için evlendi" şeklindeki açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken eşi, Demet Şener'e destek verdi.

Demet Şener ve Cenk Küpeli, yaşadıkları tüm polemiklere rağmen mutlu anlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Takipçilerinin yorumlarına cevap vermeyi de ihmal etmeyen Şener, Instagram hesabında paylaştığı bu karelerden birine gelen bebek yorumuna kayıtsız kalmadı.

Şener, takipçisinin "Demet Abla geçmişi bir kenara bırak. Seni çok seven ve değer veren bir eşin var artık. Evlatlarınızla anlaşması da çok önemli bir artı. İnşallah Cenk Bey'den de bir evladınız olur. Sevgiler" şeklindeki yoruma; iyi dileklerin için teşekkür ederim manasına gelen emoji ile kalp emojisi koydu. 

Demet Şener bebek yorumuna kayıtsız kalmadı - Resim : 1

Demet Şener Cenk Küpeli