Demet Özdemir'in beğenilmeyen elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Magazin Haberleri
Demet Özdemir'in beğenilmeyen elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni yaşını evlilik teklifi aldığı Oğuzhan Koç ve yakın arkadaşlarıyla kutladı. Oyuncunun doğum günü partisinde tercih ettiği deri sırt dekolteli elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in doğum günü kombini sosyal medyada gündem oldu. Ön tarafı sade olan elbisenin arka tarafı hiç beğenilmedi. Hem ayakkabıları hem takıları hem de elbisenin arkasındaki kurdele sosyal medyada epey konuşuldu.

Kıyafetlerinin fiyatıyla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir doğum günü kombinine de ciddi bir para harcadı. Ünlü oyuncunun tartışmalara neden olan beyaz elbisesinin fiyatı 46 bin TL iken, ayakkabısının da 5 bin 600 lira olduğu öğrenildi.

Demet Özdemir'in beğenilmeyen elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 1

TAKILARI DA PAHALI

Ünlü oyuncunun tercih ettiği aksesuarları da en az kıyafeti kadar dikkat çekti. Sade aksesuarlar tercih eden Özdemir'in küpesi 19 bin 700, bilekliği ise 42 bin 300 TL. Demet Özdemir'in toplam kombinin fiyatı ise 113 bin 200 TL.

Demet Özdemir'in beğenilmeyen elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 2

"BİZ DE ELEKTRİK FATURASINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Demet Özdemir'in elbisesinin fiyatını görenler "Hediye paketi gibi olmuş çok absürt duruyor", "Pahalı olunca şık sanıyor", "Biz de elektrik faturasını nasıl ödeyeceğiz diye düşünüyoruz" yorumları yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Özdemir magazin magazin haberleri