Demet Özdemir ile Engin Akyürek yeni bir dizide buluşacak mı? Ünlü oyuncu açıkladı

Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir
Demet Özdemir ile Engin Akyürek yeni bir dizide buluşacak mı? Ünlü oyuncu açıkladı

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir'in final yapmasının ardından Demet Özdemir'in ünlü oyuncu Engin Akyürek ile yeni bir dizi projesinde bir araya geleceği iddia edilmişti. Özdemir, sosyal medya hesabından konuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Bir süredir sevgilisi Oğuzhan Koç'la birlikte Alaçatı'da tatil yapan ünlü oyuncu Demet Özdemir, İstanbul'a döndü.

Netflix'in yeni filmi Aşk Taktikleri için sete çıkan Demet Özdemir'in yeni sezonda hayranlarına bir sürpriz daha yapacağı konuşuluyordu.  

Ünlü oyuncu Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in yeni bir dizide bir araya geleceği iddiası kulisleri hareketlendirmişti. Ancak Demet Özdemir, twitter hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları jet hızıyla yalanladı.

Özdemir, “Yeni bir proje ile ilgili anlaşma sağladığım bir yer yok. Filmimiz bittiğinde okuyup daha sağlıklı değerlendirme yapmayı planlıyorum. Beni seven, soranlara iletmek istedim …Benden duyarsınız mutlaka. Sizi seviyorum” diyerek anlaşma yaptığının doğru olmadığını ifade etti.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek yeni bir dizide buluşacak mı? Ünlü oyuncu açıkladı - Resim : 1

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sona erdikten sonra tatile çıkan Özdemir, kısa süre önce Netflix için çekilen bir film için sete geri dönmüştü. Özdemir’in Şükrü Özyılmaz’la başrolünü paylaştığı Aşk Taktikleri filmi için çekimler hala sürüyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek yeni bir dizide buluşacak mı? Ünlü oyuncu açıkladı - Resim : 2

Engin Akyürek de en son  olarak Sefirin Kızı dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı. Önce Neslihan Atagül’le sonra da Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaşan Akyürek de yeni bir film için sette. Engin Akyürek yeni filmi Yolun Açık Olsun’da başrolü, Tolga Sarıtaş’la paylaşıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Özdemir Engin Akyürek magazin haberleri Doğduğun Ev Kaderindir TV8 dizileri dizi dizi haberleri