Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili sert sözler

Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili sert sözler

Bir dönem merhum müzisyen Uzay Heparı ile evli olan Zeynep Tunuslu, katıldığı programda eşinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı. Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpan Heparı'nın eşi Zeynep Tunuslu yıllar sonra çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Bir dönem Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe ile aşk yaşadığı konuşulan müzisyen Uzay Heparı, Aralık 1993’te modacı Zeynep Tunuslu ile evlenmişti. 90’lı yıllara damga vuran Heparı, Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpmıştı. Heparı, 11 gün süren bitkisel hayatın ardında 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti.

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili sert sözler - Resim : 1

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk olan Modacı Zeynep Tunuslu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili sert sözler - Resim : 2

Zeynep Tunuslu, eşi Uzay Heparı'nın hayatını kaybettiği kazayı anlatırken Demet Akbağ için sert ifadeler kullandı:

"Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilip yola çıksaydı ve kaza hiç olmasaydı. Bu talihsiz bir kaza değil, trafik kurallarının ihlaliydi. Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın panikleyip kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklemesi ile sonuçlanan bir şey. Maalesef Türkiye'de cezalar hafif oldukça araba kullanmayı bilmeyen insanlar bu tip kazalara sebep olacak."

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili sert sözler - Resim : 3

TV PROGRAMINA ÇAĞIRIP...

Beni yıllar sonra televizyon programına çağırıp gözlerimin içine bakarak "Oğlunun gözleri babasına benziyormuş. Umarım yaşı ve talihi benzemez.' dedi. 'Çok iyi tiyatrocusunuz tebrik ederim' dedim. Sanki başka birinin hayatıymış gibi konuştu. Değişik hayatlar. Ondan oğluma karşı daha insani yaklaşım beklerdim" ifadelerini kullandı.

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili sert sözler - Resim : 4

DEMET AKBAĞ KAZA ANINI BÖYLE ANLATMIŞTI

Demet Akbağ, Uzay Heparı'nın geçirdiği trafik kazasının ardından o geceyi şu sözlerle anlatmıştı:

"Saat 11 buçuk sularıydı. Müthiş bir ses geldi arabadan. İlk defa başıma bir şey geldi ne olduğunu anlayamamıştım. Birden bire durdu araba. Benim durmamla arkadan gelip çarpması bir oldu. Daha sonra arabamdan indim. Bir çocuk yatıyordu yerde, tanıyamadım. O sırada bir taksi geldi. Onu arabaya aldığımızda Uzay olduğunu fark ettim. Hastaneye gidene kadar nefes alıyordu."

Kaynak: Haber Global TV

uzay hepari Demet Akbağ magazin haberleri