Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt'un karıştığı kavganın sebebi ortaya çıktı

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt'un karıştığı kavganın sebebi ortaya çıktı

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga etti. Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan yardım talebinde bulunarak hayat arkadaşının dışarı çıkartılmadığını ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade etti. Kurt'un karıştığı kavganın sebebi ortaya çıktı.

Uçankuş'un haberine göre; Okan Kurt, kebapçıda ardı ardına düğün organizasyonları yapmaya başladığı öne sürüldü.

Mekanın sahipleri dün akşam yapılan düğünden sonra çok fazla kalabalık insan grubunun katıldığı bir düğün yapılmasının aralarındaki anlaşmaya aykırı olduğunu söyleyip, yaptıkları anlaşmadaki gibi kebapçı olarak devam etmesini istediler.

İddiaya göre, Okan Kurt dün akşam yine Hirahan isimli kebapçıda yeniden bir düğün organizasyonu yapınca mekanın sahipleri kendilerini bir kez daha uyarınca bu kez aralarında tartışma çıktı. Okan Kurt ve babası ile mekanın sahipleri arasında kavga çıktı. Daha sonra iki tarafta karakola gidip birbirlerinde şikayetçi oldu.

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt'un karıştığı kavganın sebebi ortaya çıktı - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayelerde Okan Kurt için yardım istedi. Sahibi olduğu Hirahan Restoran'da yan komşusuyla kavga eden Okan Kurt'un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade eden Akalın, "Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani" dedi.

Konu ile alakalı Instagram hikayesi paylaşan Akalın, "Şu an İzmir Havaalanı'ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan'da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt'u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz. Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? Çıkartmayacağız Okan Kurt'u o dükkandan. Nasıl oluyor bu işler?" dedi.

 

Kaynak: Diğer

Okan Kurt Demet Akalın Hirahan Okan Kurt kavga magazin magazin haberleri