Demet Akalın'dan pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye'nin ailesine destek

Demet Akalın Magazin Haberleri Gaziantep
Demet Akalın'dan pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye'nin ailesine destek

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan ve yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babası Hüseyin Ateş, pitbull köpeklerinin sahibi olan patronu tarafından işten kovulmuştu. "Ne yapacağımı bilemiyorum" diyen Asiye'nin babasına Demet Akalın'dan destek geldi.

4 yaşındaki Asiye Ateş, yaşadığı sitenin bahçesinde, aynı sitenin yöneticilerinin 2 pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı.

Gaziantep'te 2 pitbullun saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye'nin babası Hüseyin Ateş çalıştığı sitedeki işinden ve evinden de oldu.

MİNİK ASİYE'NİN BABASI AÇIKLADI

Ateş, hem işinden hem de evinden olduğunu söyleyerek mağduriyetini anlattı. Hüseyin Ateş hastanede yaptığı açıklamada "Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

DEMET AKALIN'DAN DESTEK 

Tepkilere neden olan bu gelişmelerden sonra devreye Demet Akalın girdi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Akalın, ailenin 1 yıllık kirasını ödeyebileceğini açıkladı.

Demet Akalın paylaşımında, "Kime şikayet etsek ki bilemedim ne günah ya. Ev tutsun en güzel yerden ben 1 senelik kirasını öderim! Sayın Şahin altında kalmaz yeni bir iş bulur. Gerçekten ne ara bu kadar kötü oldunuz hem suçlu hem güçlü yazık size" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye'nin ailesine destek - Resim : 1

Demet Akalın magazin pitbull Gaziantep Asiye Ateş pitbull saldırısı