Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: Hayat arkadaşı için FBI'ya başvurdu

Magazin Haberleri
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: Hayat arkadaşı için FBI'ya başvurdu

Demet Akalın, katıldığı bir televizyon programında 12 yıllık hayat arkadaşı Okan Kurt'un hızlı araç kullanmadan dolayı ceza aldığını ve bu yüzden de Amerika için vize alamadığını söyledi. Kurt için Amerika'dan avukat tuttuğunu söyleyen Akalın, "FBI'dan temiz kağıdı aldırdım" dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Akalın, kızı Hira’nın babası Okan Kurt’la yeniden evlenmeyeceğini söyledi. Akalın, 12 yıldır birlikte olduğu Okan Kurt için FBI'dan kağıt alma nedenini açıkladı.

Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı: Hayat arkadaşı için FBI'ya başvurdu - Resim : 1

“OKAN AMERİKA’DA MAHKEMELİK OLDUĞU İÇİN VİZE ALAMIYOR”

Okan Kurt'un Amerika'ya vize alamadığını söyleyen Akalın, "Okan, benim tanımadığım evli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Doğum gününe de çağırmıyor o arkadaşlarını eşleriyle tanışmayayım diye galiba. O da bana 'Sen Amerika'ya gidiyorsun' diyor da o Amerika'ya gelemiyor. Gelse onunla giderim. Mahkemelik olduğu için vize alamıyor. Hızlı araba kullanmaktan cezası bitti ama sisteme düşmemiş. Orada avukat tutarak FBI'dan temiz kağıdı aldım. Ne yaptığını öğrenmek istedim çünkü neden alınamadığını öğrenmek için. Çok ilgincim dimi? Okan'ın bütün temiz kağıtları var. Okan'a çok güveniyorum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Okan Kurt FBI vize Amerika magazin haberleri