Demet Akalın'dan Çağla Şıkel'in karanlık inzivasına sert yorum: Bunlar hep mutsuzluktan!

Demet Akalın Magazin Haberleri
Demet Akalın'dan Çağla Şıkel'in karanlık inzivasına sert yorum: Bunlar hep mutsuzluktan!

Demet Akalın, Çağla Şıkel'in sosyal medyada gündem olan karanlık inziva uygulaması hakkında yorumda bulundu. Akalın, "Bunlar hep mutsuzluktan...Uğraşacak dert arıyorlar" ifadesini kullandı.

Çağla Şıkel sosyal hayatına dair paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Daha önce buz banyosu deneyimi yapan Çağla Şıkel şimdilerde de karanlık inziva adlı bir teknik uyguluyor. Gözlerine siyah bir bant çeken Şıkel, üç gün boyunca gözleri bantlı bir şekilde yaşadı. Bu süreçte hiç konuşmadı, müzik dinlemedi ve telefonunu ellemedi. Bu anları ise sosyal medyadan paylaşıldı.

DEMET AKALIN'DAN KARANLIK İNZİVASI İÇİN ÇARPICI YORUM

'Kalbiyle yaşamanın önemini' vurgulamak adına yapılan bu uygulama sonrası, sosyal medyadan da çeşitli yorumlar geldi. Bu yorumları yapan kişilerden birisi de Demet Akalın oldu.

Demet Akalın'dan Çağla Şıkel'in karanlık inzivasına sert yorum: Bunlar hep mutsuzluktan! - Resim : 1

Demet Akalın, Çağla Şıkel için, "Bunlar hep mutsuzluktan...Uğraşacak dert arıyorlar. Hey anam hey" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan Çağla Şıkel'in karanlık inzivasına sert yorum: Bunlar hep mutsuzluktan! - Resim : 2

DEMET AKALIN: ENGİN POLAT, DİLAN POLAT'I DÖVÜYORDU

Dilan Polat ile bir dönem yakın arkadaş olan Demet Akalın, yorumculuk yaptığı 'Gel Konuşalım' programında Dilan Polat'ın 2017 yılında eşi Engin Polat'tan şiddet gördüğünü iddia etti. Akalın, Dilan Polat'ın tüm ısrarlara rağmen Engin Polat'tan şikayetçi olmadığını söyledi.

"DİLAN ENGİN'DEN DAYAK YEDİĞİ İÇİN BANA GELDİ"

Yıllar önce Dilan Polat'la yakın arkadaş olan Demet Akalın, dünkü canlı yayında ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya attı. Polat'ın yıllar önce eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Akalın, şunları söyledi:

"Dilan keşke kendi çocuklarını düşünseydi. Çocuklarının aydınlık gelecekleri için bu kadar entrika içine girmeseydin. Benim görüştüğüm zamanlarda Engin, Dilan'ı dövüyordu. Kolları mosmor geliyordu. Bir gün dayak yediği için bana geldi. Benim de Ece diye bir arkadaşım vardı ona karakola götürmesini söyledim. Çünkü ben götürdüğüm zaman iş başka yere gidiyor. Engin'e çok aşıktı eve ama o başka bir sendrom. Katiline aşık olan..."

"ŞİDDET OLAYINI KENDİ GÖZÜMLE GÖRDÜM"

"Dilan'ın ızdıraplarını gördüğüm zaman çok üzülmüştüm. Bu kadar sevdiğin adamın neler yaptığını ve seni böyle bir dünyanın içine soktuğunu bilmen bile kötü. Benim başıma gelse çok kızardım. Bu darp olayı 2017 senesindeydi. O zaman maddi durumu iyi değildi bana 'Aylık 4 bin TL kazanıyorum' derdi. O zamanlar doğum fotoğrafçılığı yapıyordu, Engin de binaların cam silme işini yapıyordu. Ben bunları kendi gözümle gördüğüm için yazıyorum. Karakol ya da savcılığa gitmesini istemiştim ama o istemedi. Biz sonra koptuk zaten."

Kaynak: Haber Global TV