Demet Akalın: Uludağ'da koronavirüse yakalandık

koronavirüs
Demet Akalın: Uludağ'da koronavirüse yakalandık

Sevgilisi Okan Kurt ile koronavirüse yakalanan şarkıcı Demet Akalın, virüse nerede yakalandıklarını açıkladı.

Sevgilisi Okan Kurt'un koronavirüse yakalanmasıyla evde karantinaya giren Demet Akalın'ın da Covid-19 testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandını duyuran Akalın, sağlık durumu hakkında "İyiyim ve hafif atlatıyorum galiba" açıklamasında bulundu.

İŞTE, ÜNLÜ ÇİFTİN SAĞLIK DURUMLARI...

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Demet Akalın ile sevgilisi Okan Kurt, tedaviye evde devam ediyor. Sağlık durumları hakkında bilgi veren Akalın, “Ben iyiyim, şükür ayaktayım. Sadece hafif bir boğaz ağrım var, o kadar. Okan’ın ciğerlerine inmiş. Parmak kadar bölge, belli. Ama ağır geçirmiyor, kötü hissetmiyor kendisini” dedi.

Demet Akalın: Uludağ'da koronavirüse yakalandık - Resim : 1

"ARKADAŞLARIMIZDAN BULAŞTI"

Ünlü şarkıcı, virüsü ne zaman ve nerede kaptıkları sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Uludağ’a tatile gittik. Aynı ortamda bulunduğumuz arkadaşlar, korona olduklarını bize 7 gün sonra söyledi. İnsan erken söylemez mi, ne cahillik! Sonuçta oteldeyken kapalı ortamda bir arada bulunduk. Evdeki bakıcı da öksürüyordu, önce ondan olabilir mi diye düşündük. Test yaptırdı, sonucu negatif çıktı. Bakıcıdan olmadığına göre dağda kaptık.”

TAKİPÇİLERİNİ UYARMIŞTI

Uludağ’a tatile gitmeden önce takipçilerini uyaran ünlü şarkıcı, “Ben hafta sonu gideceğim Uludağ’a. Hiç linç etmeyin. Belki konser falan alırım” dedi. Ailesiyle Uludağ’a kayak tatiline giden Akalın, koronavirüse yakalandı.

Demet Akalın: Uludağ'da koronavirüse yakalandık - Resim : 2

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten 2014 yılında Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.

Ünlü çift, 11 Eylül 2018’de tek celsede boşanmıştı. Ayrılığa uzun süre dayanamayan Demet Akalın ile Okan Kurt’un birlikteliği devam ediyor.  

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın koronavirüs Okan Kurt magazin haberleri