Demet Akalın olaylı saatin parasını geri aldı

Demet Akalın olaylı saatin parasını geri aldı

Demet Akalın, popçu Berkay ile arasındaki hediye saat krizine son noktayı koydu. Akalın olaylı saatin parasını geri aldıklarını açıkladı.

Demet Akalın ile Berkay arasında 2 hafta önce hediye saat krizi yaşanmıştı. Demet Akalın, 16 Temmuz'da kızı Zeynep'i dünyaya getiren Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e ünlü bir markadan saat hediye etmiş ancak çift saati değiştirmek isteyip mağazaya götürünce kriz patlak vermişti.

"BERKAY, HANIMINA SAHİP ÇIK!"

Mağaza yetkilisinin durumu Demet Akalın'a haber vermesi üzerine şarkıcı, Berkay ve eşine küsmüştü. Akalın, "Eşeklik bende. Bir daha kimseye hediye almam. Bir de görgüsüz ilan edildik. Berkay, hanımına sahip çık. Bir kadın erkeği rezil de eder, vezir de" diye isyan etmişti. Berkay ise "Merak etme, vezirim" karşılığını vermişti. 

Demet Akalın, önceki akşam Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Fashion and Music Show organizasyonunda sahneye çıktı. Programı öncesi konuşan Akalın "Onlar saatin parasını istedi ama saatçi vermedi. O parayı ben aldım" dedi.

Demet Akalın olaylı saatin parasını geri aldı - Resim : 1

HİRA'YA 4 BİN 200 TL'LİK OYUNCAK

Sahne öncesinde magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Demet Akalın, kızı Hira'ya 4 bin 200 TL değerinde oyuncak aldığını dile getirdi. Akalın, "Bir kereliğe mahsus oldu. O kadar para vermem. Ben çocukken mandallarla oynuyordum" dedi.

Demet Akalın Hira Berkay saat Özlem Ada Şahin