Demet Akalın'ın tepkisini çekti, takipçi sayısı 90 bini aştı

Demet Akalın'ın tepkisini çekti, takipçi sayısı 90 bini aştı

Şarkıcı Demet Akalın'ın "Allah bundan dolayı 5 takipçi layık görüyor sana" dediği kişinin takipçi sayısı 90 bini aştı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir önceki gün Twitter'dan "Olağanüstü dönemlerde sosyal medyada her gördüğünüze, Whatsapp'dan gelen her mesaja inanmayın. 5N1K'yı devreye sokun. İlk olarak kaynağını sorun. Sadece resmi kaynaklar değil özellikle güvendiğiniz, bildiğiniz, daha önce deneyimlediğiniz bağımsız kaynakları dikkate alın" mesajının altına şarkıcı Demet Akalın, "Yaa hocam bide memlekette yaşasan daha çok sevicem seni ya" mesajını paylaştı. 

Demet Akalın'ın tepkisini çekti, takipçi sayısı 90 bini aştı - Resim : 1

Demet Akalın'ın tepkisini çekti, takipçi sayısı 90 bini aştı - Resim : 2

"ALLAH BU NEFRETİNDEN DOLAYI 5 TAKİPÇİ LAYIK GÖRÜYOR" 

Bu paylaşımını altına ise Zeynep isimli Twitter kullanıcısı, "Sen mi söylüyorsun bunu! Ayağında Amerikan çizme, çanta Avrupa'dan her yerden çıkma reklam işin gücün!" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Akalın, "İşte Allah bu nefretinden dolayı 5 takipçi layık görüyor; anlamam mümkün değil" paylaşımında bulundu.

"RIHANNA CENNETLİK" 

Akalın'ın paylaşımından sonra sosyal medya kullanıcısı Zeynep'in kısa sürede takipçi sayısı 90 bini geçti. Aynı kullanıcı Demet Akalın'ın paylaşımına, "Kadın 6,5 milyon takipçiyi kalbinin güzelliğine karşı Allah'ın hediyesi olarak görüyor. Yani 95 milyon takipçili Rihanna da cennetlik bu durumda" cevabını vermesi dikkat çekti.

Demet Akalın Rihanna Cüneyt Özdemir