Demet Akalın'dan taksi şoförüne sert tepki

Demet Akalın'dan taksi şoförüne sert tepki

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Demet Akalın, Amerika'dan dönüşünün ardından Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı, gergin tavırlarıyla dikkat çekti.

Türkiye'de pandemi nedeniyle sahne yasakları yüzünden konser vermek için geçtiğimiz hafta Amerika'ya giden Demet Akalın, İstanbul dönüşü Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Demet Akalın'dan taksi şoförüne sert tepki - Resim : 1

Snob magazin’in özel haberine göre, ABD dönüşü ilk iş olarak bakıma girip estetik doktorunun yolunu tutan şarkıcı, gergin tavrıyla dikkat çekti. 

Demet Akalın'dan taksi şoförüne sert tepki - Resim : 2

Klinik çıkışı görüntülenen şarkıcı, bir ara yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada ani fren yapan taksi şoförüne ise "Oha üstüme çıksaydın bari!" diye söylenerek tepki gösterdi.

Demet Akalın'dan taksi şoförüne sert tepki - Resim : 3

Akalın, basın mensuplarının "Neden bu kadar sinirlisiniz?" sorusu üzerine "Arkadaşlar cenazemiz var o yüzden gerginim. Başka bir gün konuşalım" cevabını verdi.

ACI HABERİ DUYURDU

Şişli'de alacak verecek meselesi yüzünden önceki gün iki grup arasında tartışma çıktı. Eşi ve kızıyla park gittiği öğrenilen Okan Karaten, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Demet Akalın, Karaten ile ilgili acı haberi sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından konuyla ilgili üzüntüsünü "Evinden çıkıp kızını parka götüren baba… Sokak çatışmasında kafasına kurşun isabet ediyor. 2 yaşındaki bebek babasız kaldı... Eski çalışma arkadaşım eşsiz kaldı. Hayat acımazsız" ifadeleriyle paylaştı. 

Demet Akalın'dan taksi şoförüne sert tepki - Resim : 4

Okan Karaten'in eşinin Demet Akalın'ın eski asistanı olduğu öğrenildi. 

Demet Akalın magazin haberleri Nişantaşı