Demet Akalın ateş püskürdü: "Sabahın 5'inde aramak da neymiş!"

Magazin Haberleri
Demet Akalın ateş püskürdü: "Sabahın 5'inde aramak da neymiş!"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın başı telefon tacizcisi ile başı dertte. Sosyal medya hesabından tanımadığı bir numara tarafından sabah 05.00'te arandığını belirten Akalın, konuyla ilgili savcılığa başvuracağını açıkladı.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Demet Akalın yine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Demet Akalın ateş püskürdü: "Sabahın 5'inde aramak da neymiş!" - Resim : 1

Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaşım yapan Akalın, tanımadığı bir numara tarafından arandığını belirterek, "Okula mı yollayayım savcılık kağıdını? Sabahın 05.00'inde aramak, rahatsız etmek de neymiş! Telefonumu vereni de öğreneceğim" dedi.

Demet Akalın ateş püskürdü: "Sabahın 5'inde aramak da neymiş!" - Resim : 2

Akalın, konuyla ilgili savcılığa başvuracağını belirtti. 

HADİSE’YE ZEYTİNDALI UZATTI

O Ses Türkiye jürisi olarak ekrana dönen Ebru Gündeş ve Hadise arasında yaşananlar uzun zamandır gündemde. Hadise-Ebru Gündeş olayında Demet Akalın “En özlenen ses” diyerek kalplerle Ebru Gündeş şarkıları paylaşarak tarafını seçmişti.

Aylar sonra Demet Akalın bu kez de Hadise’nin şarkısını sosyal medya hesabından paylaşarak, zeytin dalı uzattı. Demet Akalın, geçmişte “Onun kocası yok, yazık” diyerek laf attığı Hadise ile ilgili sorulara da yanıt vermesiyle gündem oldu.

Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile mutlu bir ilişkiye yelken açtığını hatırlatan şarkıcı, “Hadise’ye dokunmayın, günah! Kız şimdi mutlu” demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın instagram sosyal medya magazin magazin haberleri