Defne Samyeli: Tehditlere pabuç bırakmam

Defne Samyeli: Tehditlere pabuç bırakmam

1.5 yıldır evinin kirasını ödemediği gerekçesiyle ev sahibiyle mahkemelik olan Defne Samyeli, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Ulus’taki bir mekanda kız arkadaşlarıyla beraber yemek yiyen Defne Samyeli, çıkışta ev sahibinin açtığı icra davası üzerine Kemerburgaz’daki evinden taşınmayı düşündüğünü söyledi.

"ELİMDEN GELENİ YAPMAK ZORUNDAYIM"

Adalete güvendiğini ifade eden Samyeli, "Taşınmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı varken ben de kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım. 'Gazetelere konuşurum, böyle yaparım' diye insanları sadece ünlü diye tehdit etmek hoş değil, ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim. Her şeyim ortada" diye konuştu. 

MEKANLARIN AÇILMASINI BEKLİYOR!

Konser verdiği mekanların pandemi sürecinde kapalı olan Samyeli, "Mekanlar kapalı, açık değil. Heyecanla açılmasını bekliyorum. Para almasak da olur. Yeter ki müziğimizi yapalım" diyerek sahne tekliflerine açık olduğunu söyledi. 

KIZININ İLİŞKİSİNİ DESTEKLİYOR

Kızı Deren Talu’nun geçmişte sahne aldığı bir mekanın işletmecisi olan Baran Tınaz ile beraber olmasını ise "Zaten tanıdığım birisiydi. Onları gayet mutlu görüyorum. Desteklediğim bir ilişki" sözleriyle onayladı.

Defne Samyeli Deren Talu