Defne Samyeli'nin panik gecesi! Kameramanın ayağını ezdi

Defne Samyeli'nin panik gecesi! Kameramanın ayağını ezdi

Önceki akşam Nişantaşı'nda aracına binerken görüntülenen Defne Samyeli, olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı Cem Yılmaz'la ilgili soruları duyunca panik yapıp kameramanın ayağını ezdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra ihanete uğradığını itiraf ederek magazin gündemine bomba gibi düşen Defne Samyeli, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Hızla aracıyla uzaklaşmaya çalışan Samyeli, talihsiz bir kazaya sebep oldu.

Defne Samyeli'nin panik gecesi! Kameramanın ayağını ezdi - Resim : 1

KAMERAMANIN AYAĞINI EZDİ 

Ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili sorulardan kaçmak için gaza basan Defne Samyeli, trafiğin ileride tıkanmasıyla yeniden durmak zorunda kaldı.

Önündeki aracın yolu kapatmasından dolayı ilerleyemeyen şarkıcı, geri gitmek isteyince olanlar oldu. Panik halinde gaza basan Samyeli, bir kameramanın ayağını ezdi. 6-7 saniye boyunca lastiğini kameramanın ayağından çekemeyen şarkıcı şok geçirdi. 

Samyeli, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim” dedi. Daha fazla konuşmak istemeyen şarkıcı, muhabirlerden müsaade alarak evine gitti. 

Defne Samyeli Cem Yılmaz Nişantaşı