Dayanılmayacak ağrılarım var demişti! Dilan Polat son test sonuçlarını paylaştı

Magazin Haberleri
Dayanılmayacak ağrılarım var demişti! Dilan Polat son test sonuçlarını paylaştı

Lüks yaşantısı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Dilan Polat, kelebek hastalığı olarak da tanımlanan lupus hastalığına yakalandığını açıklamıştı.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan fenomen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde hastaneden paylaşım yapmıştı. Sağlık problemleri yaşadığını dile getiren Polat, lupus hastalığına yakalandığını açıklamıştı. 

"ALLAH'IM BANA YARDIM ET"

7 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından açıklama yapan Dilan Polat "Pozitif lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptıam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah'ım yardım et bana" demişti.

Dayanılmayacak ağrılarım var demişti! Dilan Polat son test sonuçlarını paylaştı - Resim : 1

"KELEBEK HASTALIĞI BAŞLAMIŞ"

Açıklamasına devam eden Polat paylaşımında, "Kelebek gibi kalbim var benim, vücudumda da kelebek hastalığı başlamış meğerse anlamıştım. Ağrılarımdan biliyordum zaten ara ara böbreğime vuran ağrı da beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı ne kadar önemli... Stres, üzüntü ne büyük problem vücudumuza..." cümlelerine yer vermişti. 

Dilan Polat, dün akşam ikinci bir test yaptırdığını açıkladı ve sonuçlarını takipçileriyle paylaştı. Polat,"Çok şükür Allah'ım" diyerek sonuçlarının negatif çıktığını ve lupus hastası olmadığını söyledi. 

Dayanılmayacak ağrılarım var demişti! Dilan Polat son test sonuçlarını paylaştı - Resim : 2

Ünlü isim 'Bu testler birkaç gruba ayrılıyor. Biz ilk çıktığı gün kendi alanı olmayan doktorlara da danışmıştık biraz kafamız karışmıştı ve çok üzülmüştük' dedi.

Lupus hastalığını öğrendiği ilk gün eşi Engin Polat'ın hüngür hüngür ağladığını hiç unutamayacağını da ekleyen Dilan Polat, "Bir şey var eklemlerle ilgili ama Lupus değil" dedi.

Dayanılmayacak ağrılarım var demişti! Dilan Polat son test sonuçlarını paylaştı - Resim : 3

Ardından, kendisine gelen mesajlar için teşekkür ederek "Sağlıktan önemli hiçbir şey yok! İnsan bedenine zarar veriyor!" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

dilan polat Engin Polat lupus hastalığı magazin haberleri