David ve Victoria Beckham çiftinin oğlu evlendi! Eşinin soyadını alacak

Magazin Haberleri Spor haberleri
David ve Victoria Beckham çiftinin oğlu evlendi! Eşinin soyadını alacak

David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz ile evlendi. Uzun zamandır beklenen görkemli düğün dün akşam gerçekleşti. Brooklyn Beckham evlendikten sonra eşinin soyadını kullanma kararı aldığını belirtti.

Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham, milyarder Nelson Peltz’in kızı Nicola Anne Peltz ile dün akşam evlendi. Düğün 1.6 milyar dolar servete sahip Peltz Ailesi'nin Florida, Palm Springs'te bulunan malikanesinde gerçekleşti. Nelson Peltz’in kızının düğünü için 4 milyon dolar (59 milyon TL) harcadı iddia edildi. Brooklyn Beckham evlendikten sonra eşinin soyadını taşıma kararı aldı.

Uzun zamandır aşk yaşayan Brooklyn Beckham (23) ve Nicola Anne Peltz (27) çiftinin nikahı yılın düğünü olarak lanse ediliyor. Ünlü çift, düğünden önce Vogue dergisiyle anlaşma yaparak düğün fotoğraflarını ilk olarak dergi aracılığıyla paylaşmaya karar verdi. Bu nedenle sıkı güvenlik tedbiri alınan düğünden tek bir kare bile paylaşılmadı.

300 KONUK KATILDI

Spor ve sanat dünyasından ünlü isimlerinin bir araya geldiği davette 300 kişi hazır bulundu. Ünlü konukların önünde 'evet' diyen çift büyük heyecan yaşadı. Peltz, Valentino marka bir gelinlik tercih etti. Düğünde damada altı sağdıç geline altı nedime eşlik etti. Damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 17 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik etti. Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven'ın ise gelinin nedimeleri arasında yer aldı.

David ve Victoria Beckham çiftinin oğlu evlendi! Eşinin soyadını alacak - Resim : 2

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ

ABD ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre Nicola Anne Peltz'in, milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz, damadına evlilik sözleşmesi imzalattı. Aslına bakılırsa bu sözleşme hem 23 yaşındaki Brookly Beckham hem de 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz için bağlayıcı özellik taşıyor. Müstakbel gelin ve damadın imzaladığı sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak. Beckham ve Peltz'in, bu tür bir sözleşme imzaladıkları haberi 2020 yılından, yani nişanlanmalarından bu yana gündeme geliyor aslında. Bu iddiaya ne Beckham ne de Peltz ailesinden bir açıklama geldi.

 

Kaynak: Haber Global TV

David Beckham Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz