David Beckham'ın kızını dudağından öpmesi tartışma konusu oldu

David Beckham'ın kızını dudağından öpmesi tartışma konusu oldu

Victoria Beckham, 'En iyi baba' notuyla eşi David Beckham'ın kızı Harper Seven'ı dudağından öptüğü bir kare paylaştı. Beckham'ın kızını dudağından öpmesi sosyal medyayı ikiye böldü.

Victoria Beckham, eşi David Beckham'ın 9 yaşındaki kızı Harper Beckham'ı dudağından öptüğü fotoğrafı paylaştı. 46 yaşındaki Victoria Beckham'ın 'En iyi baba' notuyla paylaştığı fotoğraf tartışma konusu oldu. Beckham'ın gönderisine çok sayıda yorum yağdı.

David Beckham'ın kızını dudağından öpmesi tartışma konusu oldu - Resim : 1

Bir takipçisi, Victoria Beckham'ın bu paylaşımına, şu yorumu yaptı: "Dudaktan öpmek bir ebeveynin, çocuğuna olan sevgisini göstermenin en iyi yolu değildir. Dudaklar, bir çocuğun bedeninin en özel parçaları. Eğer onu dudağından öperseniz, çocuğa 'Bedeninin sınırları açık ve isteyen o sınırı geçebilir' mesajı vermektir."

David Beckham'ın kızını dudağından öpmesi tartışma konusu oldu - Resim : 3

Olumsuz yorum yapan başka bir takipçi de; “Ailenize bayılıyorum ama ebeveynlerin çocukları dudaklarından öpmelerini anlayamıyorum. Neden dudağından öpüyor? Çocukları böyle öpmeyi bırakın” dedi.

David Beckham'ın kızını dudağından öpmesi tartışma konusu oldu - Resim : 4

Bir takipçi de farklı olarak, "Bunu bir sorun olarak almıyorum" dedi. O takipçi, bunun her şeyin farklı olabileceğini düşünen açık fikirli insanların kullandığı bir yöntem olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haber Global TV

David Beckham Victoria Beckham