Danla Bilic üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu: 'İçimdeki acıyı anlatabileceğim kelimem yok'

Magazin Haberleri
Danla Bilic üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu: 'İçimdeki acıyı anlatabileceğim kelimem yok'

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, bir fotoğraf yayınlayarak üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Bilic, paylaşımında "İçimdeki acıyı, evdeki boşluğu anlatabileceğim daha fazla kelimem yok" ifadelerini kullandı.

Son dönemde yaşadığı aşkla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, bu kez yaptığı paylaşımla hayranlarını üzdü.

Danla Bilic üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu: 'İçimdeki acıyı anlatabileceğim kelimem yok' - Resim : 1

Danla Bilic, bir süredir sahibi olduğu kedinin hayatını kaybettiğini duygulandıran bir not ile paylaştı. Bilic paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 "Çok üzgünüm ama sana biraz kırgınım, çok ani bıraktın beni. O kadar emindim ki poponu sallaya sallaya eve geri döneceğine...Klinikteki yatağında sana şakalar yaptım, göbeğini ısırdım, yine sinir ettim seni. Son olduğunu bir saniye bile hissetseydim eve döner miydim bugün?"

Danla Bilic üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu: 'İçimdeki acıyı anlatabileceğim kelimem yok' - Resim : 2

 "Bana hayatım boyunca unutamayacağım çok güzel bir sene yaşattın patates. Seni gören herkes de bilir ki sen çok özel bir kedisin."

Danla Bilic üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu: 'İçimdeki acıyı anlatabileceğim kelimem yok' - Resim : 3

"İçimdeki acıyı, evdeki boşluğu anlatabileceğim daha fazla kelimem yok. Artık seni büyüten annenin, asıl sahibinin yanındasın. Umarım bana emanet edildiğin bu son yaşında seni mutlu edebilmişimdir. Seni çok seviyorum oğlum."

Danla Bilic üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu: 'İçimdeki acıyı anlatabileceğim kelimem yok' - Resim : 4

 YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Yaptığı makyaj videoları ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic, yeni sevgilisi Yusuf Engin ile ele ele görüntülenmişti.

 Yusuf Engin ile geçtiğimiz ay ilk kez el ele görüntülenen fenomen Danla Bilic, bir takipçisine verdiği cevapta söylediği sözlerle gündem oldu.

 Yusuf Engin ile bir süredir ilişki yaşayan Danla Bilic meğerse sevgilisine önceden abi diyormuş. Bilic, Instagram hesabından gelen bir soruya yanıtta "Olur öyle şeyler ben de Yusuf'a abi diyordum" yorumunda bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Danla Bilic magazin magazin haberleri