Danilo Zanna sevgilisi Eda Alkaya ile görüntülendi

Magazin Haberleri
Danilo Zanna sevgilisi Eda Alkaya ile görüntülendi

İtalyan şef Danilo Zanna, alışveriş yaparken sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Ünlü şef ilişkisi hakkında gelen sorulara yanıt verdi.

Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna, geçtiğimiz günlere eski çalışanları tarafından uğradığı şiddet haberleri ile gündeme gelmişti. MasterChef Türkiye All Star yarışmasının jüri üyelerinden Danilo Zanna, sevgilisi Eda Alkaya ile birlikte İstanbul'da bulunan bir AVM'de alışverişte görüntülendi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; alışveriş yapan Danilo Zanna, ilişkisi hakkında gelen sorulara, "Her şey yolunda arkadaşlar. Teşekkür ederim" demekle yetindi.

Danilo Zanna sevgilisi Eda Alkaya ile görüntülendi - Resim : 1

Öte yandan Zanna hakkında, Türkiye'den ayrılacağı yönünde haberler çıkmıştı. Zanna bu haberler hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

"Türk milleti için hissettiklerim sağlam ve derin kökleri olan bir duygudur. Sadece bu milletin sınırsız güzelliği, dünya için temsil ettiği kadim tarihi, muhteşem denizleri ve manzaraları değil ve hatta bunca yıldır hala keşfetmeye devam ettiğim inanılmaz gastronomi hazinesi bile değil. Türk millete olan sevgim, yaşayan insanlardan, karakterlerinden, adeta beni oğulları gibi karşılamalarından geliyor. Sevgim son 10 yılda yollarını benimkiyle iç içe geçirmiş, bu muhteşem kültürü ve Türk milletini keşfetmeme, öğrenmeme, yaşamama neden olan tüm o harika insanlara bağlıdır. Hiçbir eylem, insan ve olay beni Türkiye'ye ve içinde yaşayan toplumuna duyduğum sevgi ve saygıyı benden alamaz. Seni seviyorum Türkiye ve hayatıma girip beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ve en çok da destek mesajlarınız, yanımda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Kaynak: Haber Global TV

Danilo Zanna MasterChef Türkiye magazin haberleri